2777
2789
عنوان

دوستانی که نی نی 3 تا 4 ساله دارن بیان از کارهاشون بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان بهار کلاسهاش توی فرهنگسرای ارسباران بود که الان رفته سمت غرب تهران ...

یه سری از مامانایی که توی این کلاس شرکت کردن توی نی نی سایت کلوب دارن و با هم تبادل اطلاعات میکننو اگر سوالی باشه میپرسن ....

شما برو توی سایت نابغه کوچک آسمانی و یه بازدید بکنی بد نیست ..
شماره تماس های موسسه:021-22777151 و0251-7840366 الی 9 می باشد.ساعت تماس 8 الی 20
خاتون گلی بیا اینجا خیلی مامانا رفتن کمکت میکنن
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=13593
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
عزیزان کلاسش 6 جلسه ای هست که به مادر آموزش داده میشه .... تازه خواندن و نوشتن فارسی و انگلیسی
تندخوانی ...غیب گویی .... فکر خوانی .... خواندن با چشم بسته ... ترک عادات بد کودکان ... و خیلی چیزای دیگه هم یاد میدن ولی چون پسرم همکاری نمیکنه من نمیتونم همه تمرینات رو انجام بدم ...
بت نام در دوره ی نابغه کوچولو

به منظور ارتقاء سطح بینش مادران عزیزو آگاهی بیشتر شما از پیشرفته ترین متد توسعه توانایی های ذهن در جهان در راستای تربیت کودکان نابغه، دوره ای با شرح ذیل برگزار می نماید:

دوره نابغه کوچولو

عناوین جلسه اول: (این جلسه رایگان می باشد)
1.نحوه کارکرد نیمکره های مغز
2. آموزش محاسبات ریاضی با سرعت کامپیوتر

عنوان جلسه دوم:
� روش های تقویت انواع حافظه (حافظه ها ی تصویری، ارتباط دهنده، نوری، سرعتی، فضایی و تثبیت کننده)
عنوان جلسه سوم:
1.آموزش خواندن
2.آموزش تند خوانی

عناوین جلسه چهارم:
� تقویت ادراکات ماورای حسی

عنوان جلسه پنجم:
� شیوه های تقویت تخیل

عنوان جلسه ششم:
� شیوه هایی 100% عملی جهت رفع عادات ناپسند کودک

� هزینه دوره نابغه کوچولو در تهران150000 تومان و در قم 80000 تومان می باشد که در پایان جلسه اول در صورت تمایل به ادامه شرکت در کلاس ها پرداخت می گردد.

زمانِ تشکیل کلاس های تهران: جمعه ساعت 10-12
زمانِ تشکیل کلاس های قم: 1شنبه ها- ساعت 16-18
جهتِ اطلاع از مکانِ تشکیلِ کلاس به قسمت ارتباط با موسسه مراجعه نمایید و به منظور آگاهی یافتن از تاریخ شروعِ اولین جلسه ی دوره ی نابغه کوچولو با شماره های موسسه تماس حاصل فرمایید.
ماح جون ولی من اینو بهتون بگم که پسر شما یا بچه هایی امثال آن چیزاهایی رو که کار میکنین یاد میگیرن دلیل بر این نیس که همه بچه ها نابغه هستند اصلا ماشالا پسرتون باهوشه من با یه موسسه که برا دخترم به صورت مکاتبه ای کار میکنم میگن پیشرفت همه بچه ها در یک حد نیس خیلی از بچه ها اصلا به یادگیری و آموزش و کار کردن نه یاد میگیرن نه رغبنی دارن یاد هم میدی نتیجه نمیده پس همه بچه ها در یک سطح نیستن هر بچه ای در حد هوش و استعدادش نتیجه تلاش والدین رو میده و الا همه بچه ها در یک سطح نیستن و این رو. علم ثابت کرده!
ماح جون ولی من اینو بهتون بگم که پسر شما یا بچه هایی امثال آن چیزاهایی رو که کار میکنین یاد میگیرن دلیل بر این نیس که همه بچه ها نابغه هستند اصلا ماشالا پسرتون باهوشه من با یه موسسه که برا دخترم به صورت مکاتبه ای کار میکنم میگن پیشرفت همه بچه ها در یک حد نیس خیلی از بچه ها اصلا به یادگیری و آموزش و کار کردن نه یاد میگیرن نه رغبنی دارن یاد هم میدی نتیجه نمیده پس همه بچه ها در یک سطح نیستن هر بچه ای در حد هوش و استعدادش نتیجه تلاش والدین رو میده و الا همه بچه ها در یک سطح نیستن و این رو. علم ثابت کرده!
عزیزم شاید باورت نشه ولی موقع تمرینات ریاضی اصلا نمیشست که من براش فلش کارت بزنم ولی استادمون گفته بود که اگر بچه در حال بازی هم بود باز هم شما تمرین رو انجام بدین ... تمرین امروز رو نباید فردا دوباره تکرار کرد ...

کلا سیستم اموزشی جالبی داره ولی پسر من اصلا نمیشینه . من هم کلافه میشم .
ماح جان از اول بی حوصله بود یا بعدا این طوری شد/
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....
2810