2777
2789

نوزاد ۲ ماهه ام با کوچک ترین چیز اوق میزنه و یک عالمه شیر بالا میاره . مثلا بعضی وقتا با خمیازه کشیدنش اوق میزنه . یا سینه یا شیشه رو که اول میخواد بگیره اوق میزنه ... یا سرفه که میوفته همه شیرو بالا میاره خود به خود یک دفعه سرفش میگیره .. دکتر میگ رفلاکس داره . کسی چنین بوده بچش ؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار شیر خشکشو عوض کردم،دکتر بردم یکی دوبار ولی نه اصلا تاثیر نکرد.بعد شیش ماه که غذا دادم خوب شد ولی بعضی وقتا صبح زود ناشتا انقد عوق میزد که تمام غذاهایی که طول روز خورده بود میومد بیرون، مثلا دو سه ساعت عوق میزد هر دکتریم میبردم میگفت سرما خوردگیه  تا چهار سالگیش که یه دکتر خوب بردیم با یه دارو خوب شد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اوق میزد بالا میاورد ؟؟؟؟ یکدفعه سرفه میوفتاد بالا میاورد ؟؟؟ چکار کردین ؟ ببخشید

هر چی می‌خورد بالا می‌آورد حتی نبات داغ.شیر خودمو.شیر خشک رو.حتی شیر خشک مخصوص رفلاکسی ها رو.چند بار دکتر بردم اصلا نشد که نشد.البته شما ببرش دکتر انشالا که بهترشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
وقتی شیر میدم جرعت نمیکنم بلندش کنم ک آروغ بزنه چون بلندش کنم بالا میاره 

آفرین دقیقا همینجوری بود،همشم دستش تو دهنش انگار که اصلا سیر نمیشه