2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم

194 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر من تازه اومدم نی نی سایت

بارداری خارج رحم داشتم هشت هفته که رفتم برا سونو تشکیل قلب متوجه شدم هیچ علائمی هم نداشتم نه درد نه خونریزی نه لک بینی 

با بتا ۶۷۷۴بستری شدم دوز اول mtxدریافت کردم فرداش مرخص شدم سه روز بعد بتام اومد ۴۱۷۹ و‌روز هفتم شد ۴۲۹۴ دکتر گفت خوبه و ازین به بعد هفته ای بتا بده

ولی نمی‌دونم چرا استرس دارم میشه تجربه دارید بهم بگید چیکار کنم یکم آروم بگیرم و اینکه به حرف دکتر هفته ای بتا بدم یا هر ۴۸ ساعت یه بار چون میترسم هفته ای برم ببینم خدایی نکرده بالا رفته خیلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه منظورت نشدم  اون خارج رحمی رو سقط کردی الان دوباره بارداری؟

نه اولین بارداریمه تازه اقدام کردم برای سقط که آمپول زدن بهم یه دوز الان یک هفته از آمپول میگذره بتا روز هفتم کاهش داشت دکتر گفت خوبه روندش نزولی ولی من استرس دارم حال روحیم داغون 

میشه به سوالم منم پاسخ بدین

من پریود هام نامنظمه رفتم دکتر دکتر گفت کیستpcoدارم،من عقدم و جلوگیری طبیعی میکنیم دکتر گفت نازا میشی،بهم قرص ال دی داد و گفت مصرف کن من این ماه پریود نشدم ولی قرص رو مصرف میکنم آیا پریود خواهم شد هنگام اتمام قرص ها؟؟؟؟؟؟

باردار میشم با وجود کیست؟؟؟؟

لطفا جواب بدین نیاز به کمکتون دارم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
اگه خارج از رحمی هست ک باید لاپاراسکوپی کنی و جنین رو بیرون بیارن تا تخمدانت رو از دست ندی خارج رحم ...

دکتر گفت اندازه جنین کوچیک فعلا نیاز به جراحی نیست احتمالا با آمپول جذب بشه

نه اولین بارداریمه تازه اقدام کردم برای سقط که آمپول زدن بهم یه دوز الان یک هفته از آمپول میگذره بتا ...

چرا عزیزم 

بدنت رو قوی کن 

دوباره اقدام کن 

مشکلی نداره 

دوباره باردار میشی انشاءالله

خدایا خودت پشت و پناهم باش
دکتر گفت اندازه جنین کوچیک فعلا نیاز به جراحی نیست احتمالا با آمپول جذب بشه

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد و سال دیگه ی پسر ناز تو بغلت باشه

ب دلم افتاد پسر دار میشی

منم گرفتم.وقتی نزولی بشه دیگه تمامه

میشه یکم از تجربه ای که داشتی بهم بگی می‌دونم یاداوریش اذیت کنندس من الان یک هفته گذشته از تزریق آمپول ولی همون سمت چپ که جنین بود درد می‌کنه نمیتونم به پهلو بخوابم تیر می‌کشه یه وقتا اینا طبیعیه؟؟

منم گرفتم.وقتی نزولی بشه دیگه تمامه

به سوال دیگم دارم بعد آمپول چه غذاهایی نباید بخورم به من گفتن سبزیجات سبز چون فولیک اسید داره ولی من هر غذایی سرچ میکنم فولیک اسید و داره 

میشه یکم از تجربه ای که داشتی بهم بگی می‌دونم یاداوریش اذیت کنندس من الان یک هفته گذشته از تزریق آمپ ...

لوله فالوپ الان تحت تاثیر اون جنین ملهتب شده و من هنوز بعد ده سال اون درد و زجرش یادم نمیره.فقط همینو بدون وقتی دوبار  در طی دو هفته بتا بیاد پایین یعنی جنین دیگه سقط شده و تمام.من تا یک ماه هر شنبه ها میرفتم بتا .و همین ترس تو را داشتم‌ و هنوزم می ترسم ازش

لوله فالوپ الان تحت تاثیر اون جنین ملهتب شده و من هنوز بعد ده سال اون درد و زجرش یادم نمیره.فقط همین ...

انشالله که تموم بشه زودتر دلم فقط اون روزی میخواد که برم بتا بدم ببینم صفر شده چه کابوسیه این داستان