2777
2789

یک شنبه رفتم باشگاه ورزش پابرای روز اول تاامروز درد دارم پاهام همش درد داره مخصوصا پشت پاهام پشت ران و پشت ساق پا وقتی میکشم دردمیاد و باس.ن 

حمامم رفتم روغنم چندتا زدم اروم نمیشه چیکارکنم.

یعنی درد عضلاته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم رفتم باشگاه روز اوا اينجوري شدم تا يه هفته دستم بالا نميومد غذا بخورم بايد سبك تر كار ميكردي

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
منم رفتم باشگاه روز اوا اينجوري شدم تا يه هفته دستم بالا نميومد غذا بخورم بايد سبك تر كار ميكردي

یه هفته بودی من ازیکشنبه تاامروز درد دارم دیگه میترسم اخه انقدم طول نمیکشه درداش

بعدخوب شدی من الان دگ ورژش دانکردم امروز میخام برم ورزش پا

اسکات گفت برو  چهارتاست۲۰تایی اخه الان یه هفتس درد دارن پاهام میترسممم هرچیم باروغنا ماسازمیدم ...

چه زیاد برای جلسه اول زیاد نبود؟از سه تا ست ۱۵تایی شروع میکنن . بعد یواش یواش میرسونن به بیست تا . 

نرمش انجام بده بهتر میشه دردش

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

عزیزم بازم باید بری استراحت کنی بدتر میشه و نرمشهای کششی انجام بده خونه

من ازترس ک چیز بدی باشخ باشگا نرفتم الان ازاونروز اخه خیلی طول کشیده تازه امروز میخام بدم ورزش پا انجام بدم بنظرت خوب میشم 

چه زیاد برای جلسه اول زیاد نبود؟از سه تا ست ۱۵تایی شروع میکنن . بعد یواش یواش میرسونن به بیست تا .&n ...

این مربیه گفت بخدا من چمیدونم تازه مثلا زیر نظر دکترهست اینطوره....

الان نمیدونم امروز رفتم چی بگم بهش هرکارمیکنم اروم نمیشه امروز دیگه ازترس میخواستم گریه کنم هی گفتم نکنه بلایی سرم بیاره

چه زیاد برای جلسه اول زیاد نبود؟از سه تا ست ۱۵تایی شروع میکنن . بعد یواش یواش میرسونن به بیست تا .&n ...

اصلا نمیدونم درد اینهمه وقت عادیه یانه الان ی هفتس دگ تمرینم نرفتم ازترس درد....دوست دارم برم فحش کش کنم مربی زو

این مربیه گفت بخدا من چمیدونم تازه مثلا زیر نظر دکترهست اینطوره.... الان نمیدونم امروز رفتم چی بگم ...

بگو قبل از این ورزش اینا نمیکردی   یکم ورزش هارو برات سبک تر کنه کم کم بره جلو و به بدنت خیلی فشار اومده . 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

من ازترس ک چیز بدی باشخ باشگا نرفتم الان ازاونروز اخه خیلی طول کشیده تازه امروز میخام بدم ورزش پا ان ...

آره نترس تا عادت کنی باید جلسات اول رو سه چهار جلسه بری تا ماهیچه هات عادت کنه

سلامتی و خوشبختی دخترم
بگو قبل از این ورزش اینا نمیکردی   یکم ورزش هارو برات سبک تر کنه کم کم بره جلو و به ...

من انقدمیترسم چیزبدی باشه اخه باس.ن م درد مبکنه و بغل لگنم حالا پام درد میکرد نمیترسیدم اینم ی اسکات گفت امااصلا نظارت نداشت