من دخترم بهمن ماه بردم اصلا چیز سختی نمیپرسن حتی فکرشم نمیکنی انقد راحت باشه دختر من میگفت مامان انقد گفتی اینا بلد باش اونا بلد باش هیچی ازم نپرسیدن بیشتر روی گفتار و تلفظ حروف سخت میگرفتن فقط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرمن اصن نمیتونه نقاشی بکش فقط در حد دایره میکشه بنظرت میگن نقاشی بکشه از بچه شما پرسیدن؟
نه اون برای کلاس اوله،پبش دبستانی در حد حرف زدن و فهم سوال میکنن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
پسرمن اصن نمیتونه نقاشی بکش فقط در حد دایره میکشه بنظرت میگن نقاشی بکشه از بچه شما پرسیدن؟
پسر منم نقاشیش افتضاحه یعنی کوچکترین تلاشی نمیکنه فقط میگه بلد نیستم ولی اونجا گفته بودن آدم بکش میگفت کشیدم، اومد تو خونه گفت وااای یادم رفته یکی از دستاشو بکشم😅
چند تا شماره میگن بعد میگن کدوما را یادته بگو،،چه چیزایی تو دریاس،چه چیزایی تو اسمونه،از بین این حیوانات کدوما میدونی،تو فصل زمستون چی هست،گوسفند چند تا پا داره