2777
2789
عنوان

میترسم بازم ذوق شوهرم بپره+میشه بیاین برام دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 64 پست
بله روش سنتی ابو علی سیناست ولی به جای اینکه بعد از پاکی رابطه باشه تا روز هفتم بجاش از روز پنجم هست ...

ممنونم عزیزم🌸🌸هر چی خدا بده قشنگه ولی اگه از هر دوجنس باشه هم به نظرم خوبه من یه گلدختر دارم فعلا اگه هم دوتا بشه خوشحالم و تسلیم😍😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من فقط یکبار روز تخمک گذاریم رابطه داشتم همونم گرفت همون حالتهای قبلی از بوی یخچال متنفرم هندونه ی ...

فکر میکنم پسره چون یه نفر دقیقا با همین علائم بچه ش پسر بود

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم همش تونت خوندم ک تخمک گذاری پسره هرچی دورتراز تخمک گذاری دختره من دقیقا روز تخمک گذاریم یکبا ...

عزیزم منم مول شما یک بار روز تخمک گذاری فقط اقدام داشتم و بچم پسر شد، ایشالله خدام به شما همون که خیره بده

ولی خوب من حالت تهوع و اینا خیلی کم داشتم شنیدم دختر تهوع شدید میده

عزیزم منم مول شما یک بار روز تخمک گذاری فقط اقدام داشتم و بچم پسر شد، ایشالله خدام به شما همون که خی ...

من حالت تهوعم اندازه دخترمه فقط بالا نمیارم

توکل ب خدا

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
من حالت تهوعم اندازه دخترمه فقط بالا نمیارم توکل ب خدا

ایشالله هرچی صلاحه اگه دخترم باشه همبازی هم میشن بچه ها باهم و دخترتون یه خواهر و غمخوار داره

با شوهرتون حرف بزنین و دغدغه هاتونو مطرح کنین

ایشالله هرچی صلاحه اگه دخترم باشه همبازی هم میشن بچه ها باهم و دخترتون یه خواهر و غمخوار داره با شو ...

میگ من بدنم نمیکشه دختر دوس ندارم اگ دختر بود سقطش کن اگ نگهش داشتی مسئولیتش باتوعه

یعنی خوب بهش نمی رسم

😔😔

شمام جای خواهرم از ته دل برام دعا کنید

بخدا دخترم ۳ونیم سالشه کیک تولد ندیده

همش لباساشو من میخرم کل اسباب بازیاشو من خریدم

توروخدا دعا کنید دومی پسر شه ب اون برسه مجبور شه ب اینم برسه واقعا دخترمو دوس داره اما خب عاشق پسره

میگ من بدنم نمیکشه دختر دوس ندارم اگ دختر بود سقطش کن اگ نگهش داشتی مسئولیتش باتوعه یعنی خوب بهش نم ...

میتونین بهش بگین که اگر جنسیت براش مهم بود باید قبل بارداری با شما میومد برا رژیم ولی الان که نیومده باید با روی گشاده هر جنسیتی رو بپذیره چون خواست خدا هست و صلاح همه رو خدا بهتر میدونه

میتونین بهش بگین که اگر جنسیت براش مهم بود باید قبل بارداری با شما میومد برا رژیم ولی الان که نیومده ...

میگ اشتباه کردم نیومدم

الانم اشتباهمو قبول دارم

جبران میکنم

برو سقط کن

2810