2777
2789
عنوان

میترسم بازم ذوق شوهرم بپره+میشه بیاین برام دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 64 پست
جانم قبل اقدام به بارداری حداقل دکتر می‌رفتی رژیم قبل بارداری میداد آمپولی چیزی قرصی بعد اقدام میکرد ...

اون قبول نکرد منم انقد دیدم رفتن نشده گفتم مادروخواهرشوهرام مسخرم میکنن سپردم ب خدا

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میگن بعد پاکی دختره تو تخمک گذاری پسره البته همش دست خداست

نه. از روز پنج به بعد.. اسپرم بیشتر دورو بر تخمک شانس پسردار شدن بیشتر. اسپرم کمتر دورو برتخمک شانس دختر دار شدن بیشتر. و اسپرم باید تازه تر باشه نه اینکه ی مدت طولانی مرد تخلیه نشه و بعد روز تخمک گذاری تخلیه بشه خب صدرصد کیفیت اسپرم هم پایین میاد

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
نه. از روز پنج به بعد.. اسپرم بیشتر دورو بر تخمک شانس پسردار شدن بیشتر. اسپرم کمتر دورو برتخمک شانس ...

نمیدونم همش تونت خوندم ک تخمک گذاری پسره هرچی دورتراز تخمک گذاری دختره من دقیقا روز تخمک گذاریم یکبار داشتم و گرفت

اون قبول نکرد منم انقد دیدم رفتن نشده گفتم مادروخواهرشوهرام مسخرم میکنن سپردم ب خدا

اونم هست دیگه الان منم واسه پسر دار شدن اقدام کردم رفتم یه بار آمپول زدم بعد دوهفته بچم افتاد اونم بخاطر سخت کار کردن

نه. از روز پنج به بعد.. اسپرم بیشتر دورو بر تخمک شانس پسردار شدن بیشتر. اسپرم کمتر دورو برتخمک شانس ...

مال شما پسره؟  چ علاعمی دارین؟

نمیدونم همش تونت خوندم ک تخمک گذاری پسره هرچی دورتراز تخمک گذاری دختره من دقیقا روز تخمک گذاریم یکبا ...

سنتی بهتره. روش ابوعلی سینارو میگم خیلی دقیق تره.. ولی ناگفته نماند علائمم مثل شماست. یعنی شما احتمال ۷۰۸۰ درصد پسر بارداری. و دقت کن به میل هات اگه میل به شوری نمک اینا داری میتونی مطمان تر باشی

مال شما پسره؟  چ علاعمی دارین؟

برای من پسره میلم به نمک و چیزای شور خیلی شده ولی از شیرینی ام بدم نمیاد. بستنی دوست دارم. بدنم یوقتا گرم میشه دمای بدنم‌درکل بالا رفته.

از مرغ و گوشت تا سه ماه اول اصلا خوشم‌نمیومد. حالت تهوعم کمتر بود یعنی حالت تهوع داشتم ولی بالا نمیاوردم زیاد.

جنین سمت راست شکمم چسبیده.

خوابالودگیم بیشتر شده ولی وقتی یکاری بخام انجام بدم‌نمیشینم دیگه.

پوستم صاف تر شده ولی خشک. موهام خیلی چرب تر شده. رشد موهای بدنم زیاد شده

برای من پسره میلم به نمک و چیزای شور خیلی شده ولی از شیرینی ام بدم نمیاد. بستنی دوست دارم. بدنم یوقت ...

شما باردارین خواهش میکنم از خدا بخوایین ی پسر سالمم بمن عطا کنه

ایشالله ی پسر سالم خدا بده بغلت

فداتون بشم خواهش میکنم حتما دعام کنید میگن با زبونی دعا کن ک گناه نکردی یعنی بگو دیگران برات دعا کنن مخصوصا شمام ک بارداری حتما دعاهات میگیره

ببین پسر دار شدن چند روش ساده داره. از روز پنجم بعد از پریودیت تا روز هشتمش یعنی کلا این سه چه ...

عزیزم علت علمی داره این قضیه؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
فداتون بشم خواهش میکنم حتما دعام کنید میگن با زبونی دعا کن ک گناه نکردی یعنی بگو دیگران برات دعا کنن ...

عزیزم جنسیت بچه شما شکل گرفته بهتره واقع بین باشی و دلتو بسپری به خدا و دعا کن اگه خذا برات دختر مقدر کرده بود مهرش به دل همسرت بیفته و بهتره قبل مشخص شدن جنسیت دغدغتو با همسرت در میون بکذاری و مساله رو باهاش حل کنی و از قبل کلا باید به ایشون میگفتی ممکنه اگه اقدام کنیم بازم دختر بشه و بهشون توضیح بدی که جنسیت رو مرد. تعیین میکنه نه زن و بگی که نبایذ جلوی اراذه خدا بایسته وگرنه خدا یه پس ر میزاره تو دامنش براش تو اینده خدای نکزده شر و مکافات درست میکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم علت علمی داره این قضیه؟

بله روش سنتی ابو علی سیناست ولی به جای اینکه بعد از پاکی رابطه باشه تا روز هفتم بجاش از روز پنجم هست.

تو روش ابو علی سینا اگ دقیقا از روز هفتم که روز تخمک گذاریه شروع کنی جنین دختر میشه

2810