ابراکعبی مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1138 عنوان بچه ۳ روزم گشنه س | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست سلام دو روزه شیرندارمهرکار کردن تو بیمارستان سینم شیر ندادشیرخشک نان ۱ گرفتم بلافاصله با اسهال دفع میشه دوباره گشنش میشه چکار کنم؟؟بارداری اولمه کمکم کنید 1403/01/25 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 اره بخدا پدرم دراومد تاجون بگیره یه بچه اندازه کف دست میندازن بغلت توام باترس ولرز وشب بیداری وجون ک ... عزیزممممخسته نباشید میگممم بهتون واقعا کار هرکسی نیست عزیززممم🥲🥲😍😍😍😍😍دلم رفت براششش لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
عجیب_تر_از_عجیب عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 123 عزیزمممم خسته نباشید میگممم بهتون واقعا کار هرکسی نیست عزیززممم🥲🥲😍😍😍😍😍دلم رفت براششش فدای دل مهربونت❤❤مرسی عزیزم ازخدا میخام انشاالله همیشه سالم وسلامت وخوشبخت باشی
maral__tt عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 3994 فدای دل مهربونت❤❤مرسی عزیزم ازخدا میخام انشاالله همیشه سالم وسلامت وخوشبخت باشی فدات عزیزدلممم زندا باشی❤❤❤😍 لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲
کاربرنسبتاقدیمی عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1521 سفکسیم داده دکتر برا عفونت نکردن جای بخیه ها نخور بهداشتو رعایت کن فقط