2777
2789
عنوان

بچه ۳ روزم گشنه س

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست
اره شیر خیلی خوبیه اما اسمش خنده داره😁

😂😂نفاخ نیست؟ 

من روزی نی نی دار شدم روم نمیشه بگم ی  گیگوز بدید😂😂

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمشو میدونین قطره گرفتم تاالان ک جواب نداده

عزیزم من مامانم لاکتودین بود فکنم و ی قرص و مصرف میکرد واسه داداشم. خیلیم راضی بود ولی از اسمش مطمعن نیستم بازم. حالت ساشه ای بودن

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

اسمشو میدونین قطره گرفتم تاالان ک جواب نداده

اسی آبگوشت بخور چای کمرنگ بخور شیز بخور خوده شیر زیاد میکنه ماهی بخور رازیانه بخور من الان دارم بچه مو شیر میدم یاد روزای اول افتادم یکم اینکه سینه تو بزار دهن بچه مک بزنه زیاد میشه شیرت با شیر دوش دستی ندوش نوک سینه ات بزرگ میشه دیگه بچه نمیگیره  روزی کمش ۱۶ لیوان باید مایعات بخوری 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
واقعا عالیه برا بچم که نارس بدنیا اومد هم اوکی بود یه فوق تخصص برام نوشت  عادت میکنی به اسمای ...

وای بچتون نارس بود

جقد نااز ولی خیلییی مسئولیت سخت و بزرگیه ااالهی😍😍

اسی آبگوشت بخور چای کمرنگ بخور شیز بخور خوده شیر زیاد میکنه ماهی بخور رازیانه بخور من الان دارم بچه ...

۴۲ ساعت درد کشیدم تا ب دنیا اومد 

دکترا میگن دلیلش استرس و ترس اتاق زایمان 

۴۲ ساعت درد کشیدم تا ب دنیا اومد  دکترا میگن دلیلش استرس و ترس اتاق زایمان

منم ۳ روز اول نداشتم بعدش اومد تو پنجمین روز قشنگ سرریز شد شیرم

وای بچتون نارس بود جقد نااز ولی خیلییی مسئولیت سخت و بزرگیه ااالهی😍😍

اره بخدا پدرم دراومد تاجون بگیره یه بچه اندازه کف دست میندازن بغلت توام باترس ولرز وشب بیداری وجون کندن بزرگش میکنی 

الانم یه شیطون بلایی شده که نگو به شدددت شیطونه

سینمو نمیگیره دیکه چکار کنم  هرچند شیرم نداره

اولش اینطوریه چون بلد نیس که تلاشتو بکن ولی شیر خشک صبح اول وقت برین دکتر تجویز کنه براش