2777
2789
عنوان

تجربه من از نیمه اول بارداری

599 بازدید | 40 پست

خواستم همه تجربیات این مدتمو در اختیار بذارم تا شاید کسایی که تو شرایط من هستن و نگرانی هایی دارن کمکی بهشون بشه.

اول از همه اینکه دکتر به من گفته بود تنبلی تخمدان دارم و شاید نیاز به مصرف دارو داشته باشم تا باردار بشم. و در کمال ناباوری با اولین رابطه بدون پیشگیری باردار شدم😁

روز موعد پریودم درد بسیار زیاد داشتم مثل هرماه و اصلا فکر نمیکردم بارداری باشه ولی چون اصلا پریودم عقب نمیفته خیلی زود متوجه شدم که مشکوکه. اولین تست بیبی چک که زدم منفی بود. دومی هاله کمرنگ افتاد ولی سریع رفتم ازمایش. عدد بتا بعد ۴روز تاخیر ۱۲۰بود که دکتر گفت کم هست و چندبار تکرار کردیم تا مطمئن شدیم مشکلی نداره🥹 

تجربه دوم اینکه من اصلا تا ۱۱هفته حالت تهوع نداشتم و بعدش هم فقط دو هفته حالم بود و زود خوب شدم پس اگر حالت تهوع ندارید نگران نباشید.

تجربه سوم من از اول بارداریم حجم مدفوعم کم شده بود و بسیار نگران بودم که دکتر گفت طبیعیه چون روند هضم غذا آهسته میشه در بارداری

بعدی اینکه تو ۶هفتگی سونو انجام دادم کیسه معلوم بود ولی قلب مشخص نبود دکتر گفت هفته دیگه بیا چک‌کنیم. کل اون یک هفته با استرس و نگرانی و گریه گذشت . با اینکه هنوز حسش نکرده بودم خیلی بهش حس داشتم... دقیقا یک هفته بعد صدای قلب شنیده شد یادمه که اون روز ، روز مادر هم بود🥹😍

تقریبا دو هفته بعدش یه لکه بینی خیلی خفیف داشتم که سریعا با گریه رفتم دکتر و باز هم سونو انجام دادم و هیچ مشکلی نبود فقط چندتا شیاف استفاده کردم . دیگه ام این اتفاق نیفتاد 

برای سونو غربالگری اول ،سن بارداری رو یک هفته کمتر از سنی که براساس پریودم بود نشون داد که گفتن احتمالا لقاح دیرتر بوده مخصوصا که عدد بتای اول بارداریم هم پایین بود گفتن دلیلش لقاح دیرتر بوده خیالم راحت بود.

عکس سونو غربالگری اولمو چه تو نینی سایت و چه اطرافیان هرکس دید گفت بچه دختره.

همه اطرافیان هم میگفتن ویار ترشی داری پس دختره.

من کمخونی دارم و یکم بی حال بودم میگفتن مادر دختر تنبله...

خلاصه تو سونو آنومالی ۱۸هفته گفتن پسره و من اونجا فهمیدم که تجربیات آدمها در بارداری متفاوته 

از روی عکس سونو و ویار مادران باردار اصلا نمیشه قضاوت 

کرد.

و یک اتفاق دیگه که برام افتاد اینکه تو ۲۰ هفتگی یهو خون دماغ شدم

در حد معمولی نه کم و نه زیاد

چون یه چیزایی درباره فشار شنیده بودم خیلی نگران شدیم و فشارمو تو خونه گرفتیم روی ۱۴و نیم بود

سریع رفتیم بیمارستان.

خون بند اومده بود. سریع قلب نی نی چک کردن مشکلی نداشت و ازمایش اورژانسی نوشتن که دوساعته اماده شد.

فشارم تو بیمارستان ۱۲بود.خداروشکر مشکلی نبود و توضیحات دکتر این بود:

آزمایشی که ازتون گرفتیم برای این بود که ببینم بدن پروتئین دفع میکنه یا خیر. که دفع کردن پروتئین ایراد داره ولی خطرناک نیست و قابل کنترله. علت خونریزی بینی میتونه سرماخوردگی، خشکی بینی یا جریان بالای خون مادران باردار باشه.

نکته جالب این بود که من بخاطر بالا بودن فشار خون دماغ نشده بودم بلکه بخاطر خون‌دماغ استرس گرفته بودم‌و فشارم بالا رفته بود😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم یادم رفت من تکون خوردن و نبض زدن نی نی رو اولین بار ۱۶هفتگی حس کردم و‌دیگه حس نکردم تا ۱۸هفتگی و الان هر لحظه که تکون میخوره حس میکنم.

وقتی به خواهرم گفتم گفت محاله من تا ۲۳هفته حس نمیکردم.

اگر زود حس کردید یا دیر حس کردید اصلا نگران نباشید وقتی ضربان قلب نرمال داره جای نگرانی نیست

و بدن آدمها متفاوته

منم نوبت غربالگری اولمه نمیدونم دقیق ترین تاریخش چند هفته است  چهارشنبه میشم ۱۱ هفته و ۲ روز ب ...

من رفتم گفت خیلی کوچیکه برو هفته دیگه بیا. به نظرم بذار هفته بعدش برو. یا اگه سختت نمیشه همین چهارشنبه برو نهایت زمانشو‌جابجا میکنه برات

2810