2777
2789
عنوان

تجربه من از نیمه اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 40 پست
دقیقاً عزیزم از غربالگری واسم بگو  چو فردا میخوام برم

حتما قبلش صبحانه یا ناهارتو بخور کامل. قبل اینکه نوبتت بشه سرویس برو که مثانه خالی باشه. یه چیز شیرین هم بخور.

از دکتر سونوگرافی اجازه بگیر و با دوربین سلفی گوشی از مانیتور فیلم بگیر. دیدن فیلمش بعدا تو خونه و آرامش خیلی لذت بخشه🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما قبلش صبحانه یا ناهارتو بخور کامل. قبل اینکه نوبتت بشه سرویس برو که مثانه خالی باشه. یه چیز شیری ...

برای nt ب من  فیلمشو رو سی دی دادن😁

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
من ١٦ هفته ام و حس ميكنم ني ني خودشو سمت راستم جمع ميكنه چون سفت ميشه ب طرف شكمم نگرانم ، عاديه؟

کاملا طبیعیه حتی گاهی اون سمتی که خودشو جمع میکنه یکم درد خفیف هم میگیره اصلا نگران نباش

و یک اتفاق دیگه که برام افتاد اینکه تو ۲۰ هفتگی یهو خون دماغ شدم در حد معمولی نه کم و نه زیاد چون ...

چه جالب مینویسی😄

منم هجده هفته ام دوسه روز پشت هم خون دماغ میشدم چون سرماخوردم و بینیم خیلی خشکه.ولی دکتر نرفتم تعطیلات بود و هم میدونستم تاخدودی طبیعیه مخصوصا زمان سرماخوردکی تو بارداری.

خدانی نی تو حفظ کنه.اول خوندم نوشتی فشارم بالا بود ترسیدم گفتم یاخدا نکنه منم فشارم بالا بوده اینطورشدم😅

برای nt ب من  فیلمشو رو سی دی دادن😁

بله اگر خودتون بخواین میتونین رو سی دی یا فلش هم بگیرین ولی من میخواستم صدای خودم و دکتر هم باشه هرچند تمام مدت از ذچق داشتم گریه میکردم 😂 دکتره بنده خدا میگفت چندسال بچه میخواستی ؟ گفتم اصلا نمیخواستم گفت پس چرا انقد ندید بدیدی😂😂😂

چه جالب مینویسی😄 منم هجده هفته ام دوسه روز پشت هم خون دماغ میشدم چون سرماخوردم و بینیم خیلی خشکه.و ...

خداروشکر مثل من زود هول نمیکنی و یه اطلاعاتی داشتی

دکتره با خنده شدید میگفت تو چرا اینجوری خون دماغ شدی از ترس فشارت رفته بالا. جالب این بود گفت حالا کی خون دماغ شدی؟ گفتم یه ربع پیش . گفت در عرض یک ربع هم خون دماغ شدی هم فشارتو گرفتی هم اماده شدی خودتو رسوندی بیمارستان!!!! تو حیاط بیمارستان هم زندگی میکردی انقد زود نمی‌رسیدی. خلاصه کلی خجالت کشیدم فهمیدم خیلی کولی بازی دراوردم😂😂😂😂😂😂😂

انشالله شماهم به سلامای زایمان کنی گلم

بله اگر خودتون بخواین میتونین رو سی دی یا فلش هم بگیرین ولی من میخواستم صدای خودم و دکتر هم باشه هرچ ...

😂😂😂اااخی

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
خداروشکر مثل من زود هول نمیکنی و یه اطلاعاتی داشتی دکتره با خنده شدید میگفت تو چرا اینجوری خون دماغ ...

عجب😄 عیب نداره مامان بودن همینه دیگه. من خودم یکم ریلکسم و چون زیاد مطلب میخونم میدونستم بخاطر گشاد شدن رگها و خونرسانی طبیعیه ولی آزیترومایسین هم میخوردم برای سرماخوردکی که خیلی بدن ادمو خشک میکنه. وگرنه تابحال اصلا خون دماغ نشده بودم

به سلامتی عزیزم 🥰 حسابی لذت ببر از این‌دوران. سخته ولی شیرینی خاص خودشو‌داره

من از ۱۲ هفته حس میکردم همه میگفتن مگه میشه دکتر گفت نبضشه ممکنه حس کنی الانم یکسالو یک ماهو نیمشه روپام خوابه دیر خوابید 

2810