2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 255 پست

امروز صبح حالم خوب نبود شوهرم کادر درمان هسن گفت بیا بیمارستان ک خودم هستم خلاصه رفتم دکتر اونجا گفت باز برو بتا بده و سنو بشو برای تشکیل قلب هر چی گفتم ۸ هفته نیستم گفت ن برو رفتم سنو خدا رو شکر خدا روشکر گفت قلب تشکیل شده خیالم راحت شد بعد از این همه استرس ک کشیدم حس خوب رو برای همتون آرزو دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم قلب کوچولوی نازت میتپه

فدات گلم...فعلا دکتر یه سری آزمایشات برام نوشته و فولیک اسید و قرص ویتامین دی منم اومدم شهرستان خونه مامانم اینا افتادم 

بسلامتی منم پس فردا میزم دکتر برای سونو قلب دعا کن برام  من دیگه تهوع و معده درد امونم و بریده ...

سلام گلم چی کردی؟؟؟

من کلافه شدم اومدم خونمون باز تهوع هام شروع شده داغونم اسید معده زیاد دارم دکتر کپسول برام داده امروز صبح ناشتا تازه یکیش خوردم ی کم بهترم اما زیر دلم درد میکنه خیلی کم ولی بازم استرس هم نمیدونم کی بهتر میشم کلافه شدم شهر غریب با ی بچه 

سلام گلم چی کردی؟؟؟ من کلافه شدم اومدم خونمون باز تهوع هام شروع شده داغونم اسید معده زیاد دارم دکتر ...

سلام عزیزم من تهوع و معده درد دیگه امان نمیده بهم از اشپزخونمون بدم میاد همش بالا میارم سرم وصل میکنم یکسره 

سلام عزیزم من تهوع و معده درد دیگه امان نمیده بهم از اشپزخونمون بدم میاد همش بالا میارم سرم وصل میکن ...

من دکتر برای اسید معده ی دارویی بهم داد به کپسولی گفت صبح ناشتا بخور سه روز هست ناشتا میخورم امروز ی کم بهترم 

دقیقا منم از بو آشپزخونه و یخچال مخصوصا یخچال بدم میاد 

این یبوست هم بیشتر برای دارو های ضد تهوع هست ک میخوری من واقعا تحمل یبوست برام سخت بود چون ناف درد بدی میگرفتم دیگه اندانسترون نخوردم میارم بالا زیاد حتی با رگه های خونی ولی اون قرص رو دیگه نخوردم همش آدامس دارچینی و زنجبیلی بهم کمک میکنه .....من حس نفس تنگی دارم ینی نفس عمیق و راحت نمیتونم بکشم وزنم اضافه نکردم تازه چند کیلو کمم کردم دکتر میگه بخاطر اسید معده ت هست 

این یبوست هم بیشتر برای دارو های ضد تهوع هست ک میخوری من واقعا تحمل یبوست برام سخت بود چون ناف درد ب ...

سلام عزیزم میگم یبوستت خوب شد؟ چی استفاده میکنی برای یبوست من شدیدا یبوست دارم شربت ملین هم خوردم کاری نکرد

سلام عزیزم میگم یبوستت خوب شد؟ چی استفاده میکنی برای یبوست من شدیدا یبوست دارم شربت ملین هم خوردم کا ...

من دیگه اندانسترون نخوردم اصلا خودش خوب شد ...دیشب رفتم بیمارستان ار بس غذا نخورده بودم غش کردم دکتر برام سرم نوشت داخلش هم آمپول اندا زد و گفت بخاطر آمپول شاید یبوست بشی باز همش کاهو بخور و زیتون اینا باعث میشه یبوست نشی .....من دیدم با خوردن قرص اندا یبوست میشم و زور میزنم میفتم رو لکه بینی کلا ولش کردم خیلی ادامس تند میخورم دارچینی و زنجبیلی ک حالت تهوع کمتر بشه 

خدا برای کسی نیاره من از دیشب تا حالا سر دردم اونم شدید چشام باز نمیشه نمیدونم چ خاک ب سر بگیرم ....ی ماما یی هست دوستم هست زنگش زدم میگه بخاطر کم آبی بدنت هست سر درد شدی تا میتونی تحمل کن و استامینوفن نخور من با آب خوردن مشکل دارم همه آب ها برام بو میده حتی آب معدنی 

من دیگه اندانسترون نخوردم اصلا خودش خوب شد ...دیشب رفتم بیمارستان ار بس غذا نخورده بودم غش کردم دکتر ...

سلام گلم من یبوست شدید دارم واینکه یه روز در میان سرم و امپول داخل سرم اندا و مسکن معده و ب کمپلکس میزنم و همچچنان در حال بالا اوردن هستم فقط میگم بگذره این چندماه اول تا ببینم بهتر میشم از غذا متنفرم یخچال و اشپزخونه بدم میاد از بوی صابون عوق میزنم  و از هندوانه بادمجان گوجه پنیر مرغ بطرز عجیبی بدم میاد 

2810