2777
2789
عنوان

ممنونم که تو این چندسال بهم اعتماد کردید...

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی خرید کرده بیاد نظر بزاره دلم عسل خوب میخواد

تاپیک قدیمی

http://www.ninisite.com/discussion/topic/464057/فــروش-عسل-بهار-نارنج-و-عسل-ییلاق-با-ضمانت-برگشت

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
چه جوری باید تهیه کنیم؟

سلام

تلگرام 

0933

3201212

یا همین داخل سایت پیام بدین جهت سفارش

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
دوست عزیز ،شما کدوم شهر هستید!!?? این جریان گوشی کهنه و دمپایی پاره خیلی بامزه بود😂😂😂

مخلصم

شمالم

مازندران

اقای من میشه لطفا بگید کدوم شهر هستین؟ میخوام هزینه پست رو حساب کنم نحوه پرداخت چجوریه؟

مازندران

بهشهر

هزینه پست زیر یک کیلو 6 تومن

بالای یک کیلو 8 تومن

مازندران بهشهر هزینه پست زیر یک کیلو 6 تومن بالای یک کیلو 8 تومن

آقای men لواشکم دارید یانه دیگه؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
آقای men لواشکم دارید یانه دیگه؟

یک ماه دیگه فصل برداشت آلو هست

صبر کنید تازش بیاد

بهتره

خورده زمين شكسته يچي پشت ال سي دي گوشي هست اسمش يادم نيس اون صدمه ديده امااا پشت گوشي سالمه😁

برای من مهم برد گوشیه

طاهر مهم نیست

قطعاتشو میخوام

بخاطر این میپرسم

یک ماه دیگه فصل برداشت آلو هست صبر کنید تازش بیاد بهتره

چشم 😊

ممنون 

فقط میشه هرموقع لواشک داشتین تاپیک بزنین؟؟

راستی لواشکاتون چطوریه یعنی کیلویی چند درمیاد؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
خورده زمين شكسته يچي پشت ال سي دي گوشي هست اسمش يادم نيس اون صدمه ديده امااا پشت گوشي سالمه😁

مهرینا جون خب عکسشو بزار اینجا