2777
2789

سلام

فروش با سابقه 5ساله به اعضای محترم نی نی سایت ...

تاپیک های قدیمی و اصلیم هم هست، میتونید نظرات رو بخونید:

🙌روغنها:

روغن نارگیل 250 سی سی (یک چهارم 1لیتر) 9 تومان
کنجد نیم لیتری 12تومان
 زیتون بکر بابو 250 سی سی 9تومان
 سیاه دانه شیشه کوچک 40 سی سی 5تومان
بادام تلخ و شیرین شیشه کوچک 40 سی سی 8 تومان
هسته انگور شیشه کوچک 40 سی سی 5تومان
فندق شیشه کوچک 40 سی سی 9 تومان
همه روغن ها رو خودمون میگیریم با دستگاه پرس سرد (بدون حرارت،بدون مخلوط با روغن های دیگه، بدون مواد شیمیای و نگهدارنده و هر ماده ی دیگه) همه کاملا خالص و خوراکین (به جز بادام تلخ)

🙌عسل ها:

1.ییلاق (طعم واقی عسل) عسل دشت و کوهپایه یک کیلو گرم 37 تومان
2.عسل جنگلی (دارویی) عسل فوق العاده خاص و درمانی، برای بیماران دیابتی و ضعف سیستم ایمنی و اونهایی که خدایی نکرده سرطانی هستند،یک کیلویی 43 تومان
 3.عسل مزرعه آفتابگردان و گوجه فرنگی، بسیار مقوی و خوشرنگ،و معطر،فصل تابستان و بدون تغذیه زنبور ها با قند مصنوعی 38 تومان
اطلاعات در مورد رس بستن عسل :

🙌عطرهای گرمی فرانسوی و اسپانیا
گرمی 350 تومان (یک ظرف مامی پلاستیکی بزرگ فقط 3500 تومان)

شامل کارهای زیر:

:::زنانه:::

کوکوشنل(مادمازل)
ولنتینو صورتی
سکسی گرافیتی
نینا ریچی
رومانتیک
شانل چنس
جنیفر استیل
اکلت
ایفوریاا
ورساچ کریستال نویر
آمور آمور
212سکسی

:::مردانه:::

لالیک بلک
آنلی دبریو
هوگو انرژی
ورسوز (بوس من)
ایفوریا مردانه
تق هرمس
لاگوست طوسی
اسپایس بامب
کرید اونتوس
بوگارت
تام فورد
مونت لجند
تامی بوی (هیلفیگر)

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اگه گوشی بلا استفاده هم دارید، حتی خاموش (سامسونگ و نوکیا) برای تعمیرات و استفاده از قطعات

میتونید به جاش محصولات بالا رو متناسب با ارزش اون گوشی، بدون پرداخت هزینه تهیه کنید.

مثل قدیما که دمپایی کهنه میدادیم و جوجه رنگی میگرفتیم تابستونا... هعی... چه روزایی داشتیم...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی خرید کرده بیاد نظر بزاره دلم عسل خوب میخواد

عزیزم من ازایشون خرید کردم البته روغن و عطر .میتونید باخیال راحت بهشون اعتماد کنید  

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اقای من میشه لطفا بگید کدوم شهر هستین؟ میخوام هزینه پست رو حساب کنم نحوه پرداخت چجوریه؟

شما هم

اقای من😀😀😀😀

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد