2777
2789
عنوان

برام سواله توی این وضع گرونی طلا و خونه و …

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 105 پست
عزیزم طلا و جهیزیه هیچی اخه لباس عروس ارزو دخترا ی جشن ارزو پدر مادرا باید ی چلو کباب بدی با دوتا می ...

وسایل خونه میتونه ساده و کم گرفته بشه و در حد نیاز

اگر ندارن سرویس طلا بخرن به حلقه راضی باشن هر دو تا توی زندگی بتونن باقیشو بخرن.

حقیقتا اون چیزی که هزینه بالا داره یه لباس عروس نیست بلکه تجملاته

وقتی ندارن نیاز نیست برن بهترین تالار شهر ۵۰۰ نفر مهمون دعوت کنن سلف سرویس بدن بهترین ارکستو بیارن و امثالهم...

میتونن تعداد مهموناشونو کم کنن فقط افراد نزدیک. میتونن تو باغ اشنا و فامیل یه مهمونی نه چندان بزرگ بگیرن میتونن یه نوع غذا بدن.

سلام خوبین عزیزم پاسخ میدین لطفا به سوالم

من کنار لب وچانه ام گاهی حساسیت یا نمیدونم اگزماهست چیه دکتررفتم پماد تاکریل و هیدروکورتیزون داده اما بازم همیشه خوب نیستگفت پرهیز نداره اما من پرهیر میکنم فلفل و گوجه و..نمیخوزم عطاری رفتم میگه کبدت زو باید تصفیه کنی عرق داده همش میخاره کنار لب و چانه چکار کنم تپیک زدم دوستمون گفتن پماد بتامتازون بزن اونم زدم یکم از گرما و حرمش میفته اما همینطور قرمز و متورمه چیکارکنم اشکم درمیاد ازش

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسایل خونه میتونه ساده و کم گرفته بشه و در حد نیاز اگر ندارن سرویس طلا بخرن به حلقه راضی باشن هر دو ...

حرفتونو واقعععاااا قبول دارم ها قبل از این شرایط طرفدار این مدل زندگی بودم ولی از شرایط اقتصادی ناراضیم شدید شدیدددد از وضع موجود ناراضیم

خب طلا نخرن و عروسی نگیرن مگه چی میشه 

من از خدام بود عروسی نگیریم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اون روز با خاله م بحث میکردیم میگفت چشه وضعیت

گفتم تو خودت خونه داری ماشین داری بچه هاتو بزرگ کردی

این منم ک با این وضع معلوم نیست بتونم ۱۰ سال دیگه خونه و ماشین بگیرم

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️
سلام خوبین عزیزم پاسخ میدین لطفا به سوالم من کنار لب وچانه ام گاهی حساسیت یا نمیدونم اگزماهست چیه د ...

همون هیدروکورتیزون اگر مرتب مصرف کنی بهترین و قوی ترین درمانه

هرشب بزن بعد روش یه پلاستیک فریز بکش که جایی مالیده نشه بخواب فردا صبحش بشور هرشب این کارو تکرار کن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
اوناییم  که تو همین سه روز تعطیلی تو مسیر شمال بودن از کره مریخ اومدن!!!!

شمال رفتن ولی چ سفری؟ک توی چادر بخوابی و نتونی ی رستوران بری،همه ک مثه هم نیستن 

ما صبور نبودیم😔مجبور بودیم....💔💔💔
همون هیدروکورتیزون اگر مرتب مصرف کنی بهترین و قوی ترین درمانه هرشب بزن بعد روش یه پلاستیک فریز بکش ...

ممنونم اما پوستشو نازک کرده قرمز شده

اصلا علت این حساسیت هست یا کبد چی؟ بیتود یکدفعه ای چند ساله اینطور شد

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

کی گفته کبدت مشکل داره سونو شدی؟

نه کبدم سالمه سونونشدم اما عطاری گفت وقتی صورت اینجور میشه یعنی کبدت گرمه