2777
2789
عنوان

شوهرم شماره مو از بلک لیست درآورده

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم بنظرت ؟

پیامش بد۶

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چی پیام بدم مثلا ؟میترسم 

بگو سلام وقت بخیر. چرا ان بلاکم کردی ببین چی میگه بهت

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

به عنوان کسیکه رکورد داره قهر واین چیزا

اصلا برات مهم نباشه وسوال نپرس

بزار اون پاپیش بزاره

بچه،بچه ی اونم هست

توروخدا خودت خار نکن

تو بری جلو باز یه ماه دیگه همین بلا رو سرت میاره

حتی احتمالا دست رد به سی‌نت بزنه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
به عنوان کسیکه رکورد داره قهر واین چیزا اصلا برات مهم نباشه وسوال نپرس بزار اون پاپیش بزاره بچه،ب ...

باشه عزیزم فقط میترسم دیر بشه و کار از کار بگذره

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
نمیدونم چیکار کنم یکی میگه بهش پیام بده یکی میگه نده واقعا موندم عزیزم

نه ،اصلا ،خودتو بزن به اون راه ،بزار خودش بباد جلو ،وگرنه در آینده بازم حرف از توش درمیاد میگه تو منت کشیدی 

و خدایی که در این نزدیکیست...
باشه عزیزم فقط میترسم دیر بشه و کار از کار بگذره

ببین گلم،هرچند خوابم گرفته وحوصله تایپ مدارم،اما وظیفه خودم میدونم بهت جریان خودم بگم،دیگه بعدش تصمیم باخودت

من قبلنا زیاد قهر میرفتم،نه سال ازدواج کردم

بعد دوباره طاقت نمیاوردم سر ده روز خودم برمیگشتم

جوری شد سر هر چیزی شوهرم میگه میبرمت خونه بابات

سری آخر دیگه گفتم یاخودش میاد دنبالم یا هرگز برنمیگردم

دقیقا یکسال خونه بابام بودم

تو تاپیکهام هست نزدیگ دوماهه که برگشتم

تازه خانوادم گفتن چرا الکی برمیگردی؟

براش شرط بزار وفلان

اما من باز کم عقلی کردم

الان باز زبونش درازه

اون بخوادت،هرجوری شده دلت بدست میاره

بسپارش بخدا

اگه تمام دنیاهم بخوان شما جدا بشید وخدا نخواد،نمیتونن کاری کنن

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
نه ،اصلا ،خودتو بزن به اون راه ،بزار خودش بباد جلو ،وگرنه در آینده بازم حرف از توش درمیاد میگه تو من ...

سلام عزیزم تو خصوصی پیام تو دیدم دیروز اون یکی کاربری م تعلیق شد ب مدت ی ماه اومدم اینجا بهت بگم

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی