2777
2789
عنوان

خرابکاری پسرهفت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
خیلی سخته چون یه بجه کوچکترهم داری این روزا رو گذروندم میدونم الان چ حالی ای بچه های اول بخصدص پسر ...

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت راستشو بخوای خیلی ازآیندش میترسم میترسم بزهکاربشه یا آدم درستی نشه آخه رفتاراش خیلی گاهی خطرناک میشه

مرسی عزیزم بابت دلگرمیت راستشو بخوای خیلی ازآیندش میترسم میترسم بزهکاربشه یا آدم درستی نشه آخه رفتار ...

دلگرمی میدم چون خودم این سختیا رو گذروندم

نترس 

پدرخوب مادرخوب /بچه هم خوب میشه 

فقط کاش بتونی کمک بگیری

یا ببرش روزا پارکی جایی /انرژیش خالی بشه//

شب و روز بعلش کن

نیاز به اعوش تو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه خسته شدم ازدستش نه مشقاشو مینویسه نه رساشو میخونه رفتاراش همش اذیت کنندست دیگه دلم میخواد خودمو ...

حتما هم خودت رو درمان کن هم بچه رو حتما حتنا ببر رواتشناس خوب .حتما 

چون مشخصه خودتون بخاطر شرایط سخت افسرده شدبن 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلگرمی میدم چون خودم این سختیا رو گذروندم نترس  پدرخوب مادرخوب /بچه هم خوب میشه  فقط کا ...

وقتی میخوام بغلش کنم نمیزاره همشم میگه خفه شو فحشای بدی هم میده خودش میره دوچرخه بازی بیرون فعالیتش شدید نیست اما همون فعالیت متوسطش همش درحال اذیت کردنه

حتما هم خودت رو درمان کن هم بچه رو حتما حتنا ببر رواتشناس خوب .حتما  چون مشخصه خودتون بخاطر شر ...

خودم دارو میخورم خیلی بهترشدم اما خب تا اون خوب نشه مسلما منم کامل خوب نمیشم

چطور باید بدم بهش شما امتحان کردین عوارضی نداره

از عطاری بخر  روزی ی قاشق بریز تو لیوان ابجوش خنک بشه بعد صاف کن اینقدر تکرار کن این کارو که صاف بشه بده بخوره من ی هفته دادم تو مدرسه ارومتر شده بود گوش شیطون کر

دیگه خسته شدم ازدستش نه مشقاشو مینویسه نه رساشو میخونه رفتاراش همش اذیت کنندست دیگه دلم میخواد خودمو ...

پسر شما هیچیش نیست فقط راه با لج بازی 

توجه شما رو بخودش جلب میکنه 

داره با کاراش میگه مامان منم هستم منو ببین