2777
2789
عنوان

کاش پسرم باهام حرف میزد

558 بازدید | 16 پست

واقعا نمیدونم چرا هیچ لحظه ای آرامش ندارم هر شب باید با گریه بخابم ميترسم از اینکه پسرم اوتیسم داشته باشه خانوما لطفا ی صلوات برا پسرم بفرستید

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دکتر بردمش دارو داده کاردرمانی و گفتار هم میره ولی هر ی روز که میگذره برام هزار ساله

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

براش صلوات فرستادم

ان شاءالله که به زودی حرف میزنه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براش صلوات فرستادم ان شاءالله که به زودی حرف میزنه

ممنوم بابت محبتت عاقبت بخیر باشی

دکتر بردمش دارو داده کاردرمانی و گفتار هم میره ولی هر ی روز که میگذره برام هزار ساله

چند سالشه مگه عزیزم؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چند سالشه مگه عزیزم؟ 

چهارسالشه😭

ممنوم بابت محبتت عاقبت بخیر باشی

این دعا رو زیاد بخون

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین

اکشف کربی بحق اخیک الحسین

از حضرت ابوالفضل بخواه که همون طور که غم رو از چهره برادرش امام حسین از بین برد غم شما رو هم از بین ببره

یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی معجزه دیدم از این ذکر 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
چند سالشه.یعنی هیچ کلمه ای نمیگه

چرا کلمه میگه تازگیا جمله هم میگه ولی توجهش خیلی کمه امشبرمهمونی بودیم همه به چشم ی بچه خنگ بهش نگاه میکنن من آتیش میگیرم اصلا تو جمع ی بچه دیگه ای میشه

این دعا رو زیاد بخون یا کاشف الکرب عن وجه الحسین  اکشف کربی بحق اخیک الحسین از حضرت ابوالفضل ...

حتما میگم عزیزم ممنونم

برات صلوات فرستادم

ممنونم عاقبتت بخیر

چهارسالشه😭

کاش زودتر میبردی دکتر

یکی دو سالش بود چند کلمه میگفت؟ الان هیچی نمیگه؟ 

پسر من 20 ماهشه ، حرف نمیزنه حتی مامان بابام نمیگه، تحت نظر متخصص مغز و اعصابه، براش ازمایش نوشته،گفت باید ببرید کاردرمانی ذهن، این که بچه حرف نمیزنه برا اینه که ذهنش اماده حرف زدن نیست بعد ببرید گفتار درمانی، یه شربتم میخواست براش بنویسه، پیراستام فکر کنم، چون بچم مریض بود گفت بعدا بهش میدم حالا نه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کاش زودتر میبردی دکتر یکی دو سالش بود چند کلمه میگفت؟ الان هیچی نمیگه؟  پسر من 20 ماهشه ، حرف ...

دو سالونیم داشت بردم دکتر گفت تا سه سال صبر کن دلم طاقت نیاورد بردم گفتاردرمانی ولی اصلا همکاری نکرد من جدی نگرفتم فکر میکردم خوب میشه ولی نشد سه سالش که شد دیگه بردم کاردرمانی و گفتاردرمانی و دکتر و نوارمغز گرفت الان یکساله منظم بردمش الان کلمه میگه جمله هم دو کلمه میگه ولی خب تو جمع اصلا توجه نداره از هر بچه ای هم خوشش نمیاد و همش نوبتش رو میده به بچه های دیگه و هر چی اونا بگن انجام میده دارم داغون میشم باورم نمیشه واقعا

چرا کلمه میگه تازگیا جمله هم میگه ولی توجهش خیلی کمه امشبرمهمونی بودیم همه به چشم ی بچه خنگ بهش نگاه ...

برادرزاده منم اینجوری بود عزیز دارو گرفت الان خییییلی توجه و تمرکزش عالی شده و داره تو حرف زدن پیشرفت می‌کنه روحیت رو قوی کن و زیاااد باهاش کار کن