2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی لطفا کمک کنین

110 بازدید | 10 پست

پیش دبستانی خوب میخوام برا دخترم .میشه راهنماییم کنین.اسم منطقه رم بگین بدونم کدوم سمت.

دخترم خیلی وابسته اس میخوام غیرانتفاعی ثبت نامش کنم که دوتامونم اذیت نشیم.اخه پارسال کلاس نقاشی ثبت نامش کردم نموند اصلن.

بنظرتون دولتی بهتره با غیر انتفاعی؟

تلاش کن،طلاش کن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین کلا دور الزهرارو خط بزن.اشتباهم میگن برا تعیین جنسیت.دقیق نیستن چون خیلی شلوغه.فک کنم از سر واکنیه بیشتر .

سونی دقیق میخوای برو ادهمی تو هفده شهریور که دکترش تو بیمارستان شمس هم هست اون کاملن دقیق.ولی قبلش باید وقت بگیری.

سونوی بهاران هم تو ساختمان بهاران روبروی شیخ الرئیس هستش اونم خوبه.

سونوی نوین هم تو هفده شهریور.اونم دقیقه.

البته باید همشونو وقت قبلی بگیری.

ببین سونوی ارزون میخوای برو دکتر ثانی تو پاستور جدید.اسم ساختمون یادم نیس ولی پایینتر از فیزیوتراپی نوین هستش.دکترش خوبه.رو دیوار مطبم زده به خانومای باردار نسبت به دفعات مراجعه تخفیف داده میشود.

همه اینا دکتراشون مردن بجز دکتر ثانی

تلاش کن،طلاش کن!