من امروز از شهر خودمون رفتم ی شهر دیگه یک ساعت تو مسیر بودم تا رسیدم سه ساعت هم اونجا سر پا بودم هیچ استراحتی نداشتم دوباره یک ساعت طول کشید تا برگشتم خونه خیلی کمر درد داشتم زیر نافم درد میکرد آخر شب میخواستم بالا بیارم یهو کرسی ک روش نشسته بودم خیس بود انگار ی لیوان آب بود نمیدونم ادرارم هست یا کیسه آبم چیزی شده 😔😔😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اوه خیلی زوده برا کیسه اب من دوازده هفته بودم دکترگفت ادراره درصورتی که من دوسن روز قبلش یه سونو داده بودم هماتوم پنج داشتم این اتفاق افتاد هماتومم رفت . چیزی نیست نگران نباش
خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم ♥️🤍🧡 تو ماهِِ زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍