2777
2789
عنوان

دوره حسابداری برم یا نه

3923 بازدید | 69 پست

سلام یکی از دوستان دور ما که کارخونه نساجی دارن،بمن پیشنهاد کرده برم دوره حسابداری ببینم و میگه نیاز کشور ب حسابرس خیلی بالا رفته، کسی اطلاعاتی درباره این دوره ها داره ؟اصلا نمی‌دونم رو حرفش حساب کنم یا ن

مدرک بیرون با دانشگاه فرق داره ؟ از نظر موقعیت کاری

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه حس میکنی با رشته خودت نمیتونی تو شهرتون کار پیدا کنی اره

چون تقریبا رشته ای هس ک همه جا بهش نیاز دارن از شیرینی فروشی بگیر تا شرکتای بزرگ 

اگه بعد دوره استخدامت میکنه و قرار کار یادبگیری و سابقه دار بشی ک چ عالی

اگه حس میکنی با رشته خودت نمیتونی تو شهرتون کار پیدا کنی اره چون تقریبا رشته ای هس ک همه جا بهش نیا ...

چیزی نگفت که استخدامت میکنم فقط گفت ماهی بیست میدم ب حسابدارم و تا صد ملیونم بوده که دوستان حسابدار دارن و بهش حقوق میدن، رشته من مردونه است ساعت کاریش زیاده تا. عصره خیلی فرسایشیه اصلا نمیتونم با بچه برم تازه مهر بچه ام می‌ره پیش دبستانی تصمیم دارم تا اون موقع دیگه واقعا ی شغل پاره وقت برای خودم دست پا کنم

اگر خواستید درخواست بده اطلاعات بهت بدم من خودم مدرس دوره های حسابداریم

لطفا همینجا بگید

منم به این اطلاعات نیاز دارم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چیزی نگفت که استخدامت میکنم فقط گفت ماهی بیست میدم ب حسابدارم و تا صد ملیونم بوده که دوستان حسابدار ...

حسابدار این مدلی هم مسئولیت های خیلی سخت و سفتی داره

از  پنج شش تا گروه حسابداری ما یکی حقوق بالایی داره بقیه همون قانون کار رو میگیرن فقط منفعتی ک میبرن اینه با مغازه دارهای کوجیکم همکاری دورکاری دارن و ی مبلغیم از کارای دورکاری میگیرن

حسابدار این مدلی هم مسئولیت های خیلی سخت و سفتی داره  از  پنج شش تا گروه حسابداری ما یکی ...

چجوری میتونم یکم اطلاعات درباره حسابداری پیدا کنم و ببینم اصلا بهش علاقه ای دارم یا نه؟

چجوری میتونم یکم اطلاعات درباره حسابداری پیدا کنم و ببینم اصلا بهش علاقه ای دارم یا نه؟

ب نظرم بهترین کار اینه با کسایی ک تو این حیطه کار میکنن صحبت کنی

حتی با فارغ التحصیلای این رشتم صحبت کن ببین میتونن راحت کار پیدا کنن یا ن

اگر ممکنه لطف کنید همینجا برام توضیح بدین 

اینو از من داشته باش تو گوشه ذهنت باشه یه روزی یه کاربر تو سایت بهم گفت تا سال بعد یه سبزی فروش کنار خیابون هم نیاز به یه حسابدار داره

کار حسابداری دریاست فت و فراوونه الان تو موسسه ام از بس کار پیشنهاد میشه جایگاهم دیگه ظرفیت گذاشتن میز صندلی جدیدو نداره که بخوام نیرو‌اضافه کنم 

لطفا همینجا بگید منم به این اطلاعات نیاز دارم

کامنت بالامو لطفا بخون و در ادامه اینو عرض کنم خدمتتون که ممکنه دکترای حسابداری داشته باشی ولی یه ثبت ساده بلد نباشی ولی یکی ممکنه دیپلم داشته باشه ولی مهارت زیادی تو حسابداری داشته باشه چون کار عملی زیاد کرده 

پس تو حسابداری مهم تجربه و کار و مهارته

درامدش هم که خدا برکت بده و کاریه که بعد یه مدت تحمل و استقامت به جایگاهی میرسی که کار بهت زیاد پیشنهاد میشه و چند نفر کاراموز میگیری هم از بابت اموزششون درامد دارید و هم اینکه کارتونو میرسن و‌شما فقط چک میکنید 

کامنت بالامو لطفا بخون و در ادامه اینو عرض کنم خدمتتون که ممکنه دکترای حسابداری داشته باشی ولی یه ثب ...

الان دوره های فشرده حسابداری رو شما پیشنهاد میدین؟ میشه انتظار خروجی مورد نظر داشت ازشون؟