2777
2789
عنوان

دوره حسابداری برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4696 بازدید | 69 پست
الان دوره های فشرده حسابداری رو شما پیشنهاد میدین؟ میشه انتظار خروجی مورد نظر داشت ازشون؟

بله ولی روی انتخاب موسسه تحقیق کنید 

چون یه سری موسسه ها هستن فقط تبلیغاته و پول ازت میگیرن و ببخشید این حرفو میزنم 

میری تو موسسه میبینی که فقط ازت میخوان بیگاری بکشن بدون اینکه اموزشی درکار باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت بالامو لطفا بخون و در ادامه اینو عرض کنم خدمتتون که ممکنه دکترای حسابداری داشته باشی ولی یه ثب ...

ممنون از شما

من دیپلم ریاضی هستم البته دانشجوی رشته ریاضی محض تو دانشگاه دولتی اصفهان بودم منتها رهاش کردم چون شرایط روحیم اوکی نبود نتونستم بخونم

الان چه دوره هایی داره حسابداری و کدومهاشو حتما باید برم و مدرکشو بگیرم.؟آیا برای مالیات هم دوره ی جدا داره یا اونم کامل آموزش میدن.بعدش حتما باید یه دوره کارورزی جایی مشغول بشم یا خود اون موسسه به اندازه کافی باهامون تمرین و تکرارمیکنه؟از کجا بفهمم موسسه ای که میرم خوب یا نه؟توی اصفهان شما موسسه ی معتبر سراغ دارید

تجربه هم که خب ما از صفر میخایم شروع کنیم.عملا تجربه نداریم

ممنون میشم سوالاتمو جواب بدید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

خب پیام‌نور بدون‌کنکور ثبتنام میکنه و میتونید رشته حسابداری برید

کنار یادگیری و‌اموزش عملی ، تحصیلاتتون هم داشته باشید 

معمولا اینجوریه تو‌ خود‌ موسسه به شما اموزش میدند

چیزایی که باید یاد بگیرید کار با یکی دوتا نرم افزار حسابداریه که اسونه

اکسل هم که دو روزه یاد میگیرید

بقیش میشه اعتماد بنفس و تسلط و‌تکرار و در کنارش تحصیلات دانشگاهی هم داشته باشید

من‌خودم از ترم سه کارشناسی وارد کار شدم از موسسه شروع کردم 

تو‌ موسسه همه چی بهتون باید در اصل یاد بدن

مالیاتی + اکسل + نرم افزار + مالی

موسسه ای که مدرک بده هنوز بهتره

از افرادی که از اون‌موسسه اموزش دیدن میتونید تحقیق کنید که اون‌موسسع خوبه یا ن

تو‌خود موسسه اموزش عملی هم هست

تو اصفهان متاسفانه جایی رو نمیشناسم ولی مثلا تو‌موسسه خودمون تضمین ورود به بازار کار هم میدیم

بابل من درخدمتم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=13855106&slug=%D8%A8%D8%A7-%DB%B2%DB%B4-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D9%86-%D9%87%DB%8C%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%DA%A9%D8%AC%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85&postId=342792981

خب پیام‌نور بدون‌کنکور ثبتنام میکنه و میتونید رشته حسابداری بریدکنار یادگیری و‌اموزش عملی ، تحصیلاتت ...

شما تهران آموزشگاه خوب میشناسید یا دوره آنلاین خوب میشناسید ؟

بابل من درخدمتم

سلام من جواباتون راجب حسابداری خوندم

من مازندرانیم می خواستم بدونم اسم موسسه ای که توش آموزش میدین چیه و شرایطش چطوریه اصلا بدون تحصیلات دانشگاهی تو این رشته ارزش داره تو این موسسه ها آموزش دید؟

چی بگم 🤷‍♀️

من حسابدارم باید همین اول کار بگم ک خیلی سخته یعنی گاهی وقتا دلت میخواد از اعماق وجودت داد بزنی و گریه کنی چون واقعاً ی جاهایی آدم کم میاره و هنگ می‌کنه پس اگه هوش ریاضی و حافظه ی خوبی نداری اصلااااااا سمتش نرو