2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر زاده منم حرف نمیزد تا دوسال و خرده ای...یهو به حرف اومد...دایره ی کلماتش کامل بود فقط نمیخواست حرف بزنه وگرنه از عکس العملاشون معلومه کاملا متوجهن ما چی میگیم بهشون

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

خانمی اصلا نگران نباش همین چندتا کلمه رو هم میگه خوبه.پسر من تا 22 ماهگی فقط 3 تا کلمه میگفت اما یهو بعد تولد دو سالگیش خیلی از کلماتو تکرار کرد .بچه ها همینجورین اکثرا.

خدایا شکرت به خاطر پسرم و نینی توراهم.دوستت دارم خدا

نه اصلا نبرش به حرف اطرافيان هم توجه نكن پسر شما يدفه به حرف مي افته همه چي رو هم كامل ميگه 

كلا پسرا ديرتر حرف ميزنن سعي كن ازش حرف بكشي مثلا بگو چي بزار هي حرف بزنه يعني مجبور شه 

دفعه اول ميگه مثلا اب محل نده بگو چي ؟ بزار هي تكرار كنه بگو آب بده ......

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

ببر گفتاردرمانی اگه لازم باشه میگه جلسات رو ادامه میدی اگه نده یه مشاوره هایی میده که تو خونه انجام بدی بچه را میفته . ببر ارزیابی بشه حتما 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

دختر همسایمون تا 3سالگی حرف نمیزد کلمات محدود میگفت بردنش دکتر خوب نشد گفتن ارثی هست چون پدرشم اینجوری بوده فک کنم الان بهتره و کامل حرف میزنه

خدایا! ببخشید ما انقدر غر میزنیم ها   

ارتباط چشمی داره با بچه ها میتونه ارتباط بگیره ؟وقتی صداش میزنی به اسمش واکنش نشون میده ؟

ببخشید ارتباط چشمی دقیقا یعنیچکارکنه باید ؟!!

هرکس ب اندازه ضربه هایی که خورده تنهاییش را محکم تر بغل میکند . 
2810