2777
2789

اینکه دلت انقدرررر تنگ‌پدرت شده باشه دلتنگ‌ بوسیدن صورت نرمش دستای کارگریش دلتنگ‌یه لحظه حرف زدن باهاش دلتنگ صداش دلتنگ خنده از ته دل دلتنگ مهربونیش محبتش که بخدا هیچکسسسس هیچکس تو‌دنیا نمیتونه اون عشق واقعی و بهت بده انقدر دلتنگ‌که دلت بخواد فقط ببوسیش بغلت بگیریش ولی صورتت بخوره به قاب عکسش قاب و‌محکم بغل بگیری انقدر به سینت فشار بدی بلکه اروم‌بشی ولی فقط جوری بغضت بترکه

اخ چقدر دلتنگشم😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش موجوداتی بی احساس بودیم  خوشا بحالت سنگ

کاش میشد ادم‌هیچوقن‌داغ عزیز نبینه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خدا صبر بده چی بگم🥺

ممنون 

صبر که چی بگم‌زندگی‌میکنی ادامه میدی میگی‌میخندی‌ولی دیگه هیچی‌مث‌ قبل نیست مثل ی پرده سیاه کشیده میشه خنده هاتم‌ثاقعی نیست از پشت همین پرده سیاه