2777
2789
عنوان

سامسونگ جی هفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 37 پست
اچ تی سیا تو آنتن دهی و مصرف باطری ضعیف هستن. 

من خودم دیزایر 816 دارم 

امروز صبح از شار ژ در میارم تا فردا ظهر جواب میده، 

دیتامم همیشه وصله 

تو انتن دهی هم مشکلی نداشتم تا حالا

خدایــــــــــــــــــــــــــا شکـــــــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــ........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیزایر 750

اچ تی سی اصلا دیزایر 750 نداره که!!!!  من مطمئنم اچ تی سی موبایلی با این مشخصاتی که گفتی رو نداره. چون من خودمم دنبال گوشی تا قیمت 800 900 هستم با 5.5 اینچ و دوربین خوب و صفحه نمایش خوب. حسگر اثر انگشتم داشته باشه که عالیه. و اینکه حافظه داخلی 32. اما ا تی سی مثلا دیزایر 830 رو داره تقریبا با این مشخصات که اندرویدش تا  بیشت آپدیت نمیشه. کلا دیزایر ها اندروید 7 ندارن. باطریشونم چندان جالب نیست البته اوناییشون که صفحه 5.5 دارن با حافظه 32.

دوباره مدل گوشی مامانت رو بپرس.

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
اچ تی سی اصلا دیزایر 750 نداره که!!!!  من مطمئنم اچ تی سی موبایلی با این مشخصاتی که گفتی رو ندا ...

چه سودی واسم داره بیام دروغ بگم????

حتما خونه ی مامانم رفتم عکسشو میذارم

مامانم گوشی هواوی هانور سی داشت افتاد تو رودخونه و خودم رفتم واسش این گوشی رو خریدم، 

حتما حتما عکسشو میذارم، 

ولی نمیدونم چه سودی واسم داره که دروغ بگم!!!

خدایــــــــــــــــــــــــــا شکـــــــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــ........
اچ تی سی اصلا دیزایر 750 نداره که!!!!  من مطمئنم اچ تی سی موبایلی با این مشخصاتی که گفتی رو ندا ...

چرا اندرویدش 7 هست عزیزم 

باتریشم خوبه، کمه کم 18 ساعت ساپورت میکنه

حافظه ش 32 نیست و 16 ست 

چه سودی واسم داره بیام دروغ بگم???? حتما خونه ی مامانم رفتم عکسشو میذارم مامانم گوشی هواوی هانور س ...

من که نمیگم دروغ میگی.. منظورم این هست که احتمالا داری اشتباه میکنی . اچ تی سی گوشی با این ویژگی ها نداره و اصلا اچ تی سی گوشی به اسم دیزایر 750 نداره. گفتم که خودم در مرحله تحقیقم برای خرید و یک مدت به شدت مدنظرم اچ تی سی 830 بود به دلیل لرزشگیر اپتیکال داشتن دوربین پشتش...

خودت گولگ سرچ کن اصلا دیزایر 750 نداریم...

شاید من لحنم طوری بود که  اینطور برداشت کردی که من گفتم دروغ میگی...

اما مشتاق شدم واقعا ببینم مدل گوشی مامان چی هست؟ میتونی از تو ستینگ گوشی هم مدلشو ببینی.... 

ممنون

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
من چند ماهه جی هفت۲۰۱۶ خریدم عالیه‌ . پرایم نخر منم قصد داشتم پرایم بخرم. ولی گفتن به خاطر اثر انگشت ...

منم واسه همین تردید داشتم خیلی ها میگفتن حسگر اثر انگشت خوب نیست خیلی هام میگن چرا خوبه داشته باشه میخواستم از تجارب شما استفاده کنم تا بعدا پشیمون نشم 

محتاجم به دعا

منم j7 دارم و خیییلیی راضی ام.هنگی نداشته برام اصلا.با اینکه همش در حال ضربه خوردنه.

ی چیزی هم بگماااا ...کلا  سامسونگ کلاس بیشتری داره تا اچ تی سی و هواوی و..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من که نمیگم دروغ میگی.. منظورم این هست که احتمالا داری اشتباه میکنی . اچ تی سی گوشی با این ویژگی ها ...

منم سرچ کردم دیزایر ۷۵۰ ندیدم.شاید اشتباه دیدن دوستمون.

احتمالا دیزایر ۷۰۰ بوده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
منم سرچ کردم دیزایر ۷۵۰ ندیدم.شاید اشتباه دیدن دوستمون. احتمالا دیزایر ۷۰۰ بوده

نه دیزایر 700 که گوشی 4 اینچی ابتدایی هست. من کل دیزایرها و گوشی های اچ تی سی رو میشناسم تقریباً. اما با این خصوصیات که بالا گفته شد با قیمت 610 من تو اچ تی سی گوشی نمیشناسم. اما خیلی مشتاقم بدونم مدل گوشی مورد نظر یه. چون خود منم میخوام یه گوشی بگیریم تا زیر 900 تومن با این مشصات که گفت:

5.5 اینچ، دوربینای خوب (سلفیش 8  میکرو پیکسل باشه هم خیلی بهتر اما مثلا دیزایر 830 4 اولتراپیکسله که کیفیتش خیلی خوبه)

قابل آپدیت به اندروید 7

باطری خوب

صفحه نمایش خوب

پردازندش ترجیحا اسنپ دراگون باشه

هواوی نباشه

حافظه داخلیشم 16 به بالا باشه

خودم دیزایز 830، گلکسی جی 7 پرایم، جی5 2016، نوکیا 6 (که البته تو نقدا خوندم دوربینش ناامید کندس و هنوزم قیمتش بالاست)، و چند مدل ایسوس که به نظر خوب میان رو مدنظرم هست. البته نیم نگاهی هم به بلک بری و موتورلا دارم.... اما کلا شیامیو هواوی رو حذف کردم از گزینه هام.

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
نه دیزایر 700 که گوشی 4 اینچی ابتدایی هست. من کل دیزایرها و گوشی های اچ تی سی رو میشناسم تقریباً. ام ...

ماشالله خودت یه پا کارشناس شدیاااا😆😆😆

2810