2777
2789

دو روزه که کلا خنثی ام هیچ حسی نداذم دوست ندارم باشم حالم بده.    یک بار عاشق شدم و بهش نرسیدم الان سالهاست تلاش میکنم ولی عاشق کسی نمیشم و نمیتونم بیشتر از ی حس معمولی نسبت ب کسی علاقه داشته باشم. تازه اینش ب کنار هررر کی رو من خوشم میاد اون میلی نداره و هرکی عاشقمه من خوشم نمیاد ازش اخه چطوره که حتی ی نفر هم پیدا نمیشه که هر دومون با هم از هم خوشمون بیاد ؟ 

من ب استقلال زن معتقدم من دلم میخاد کار کنم پولدار شم و مجردی خوش بگذرونم. اما در کنارش هم من ادم بشدت احساسی هستم و حس میکنم بدون اینکه یکی رو واقعا عاشقش باشی یا حداقل دوسش داشته باشی بخای زندگی کنی اصلا زندگی جتثالبی نمیشه حتی اگر کلی مجردی رو خوش بگذرونی.     هیچی ب ذهنم نمیرسه کاملا نا امیدم برا پیدا کردن همدم  دلم میخاد نباشم حس غریبی دارم دعا کنید زودتر جمع جور کنم خودمو و ی امیدی رو ی هدفی رو دنبال کنم با دل خوش هر چ بادا باد 🖤

کاربری دست دو نفره .....

همه همینیم حالا تو برو سرکار پول در بیار اونم احساسی هم وقتی دیدی عشق یه طرف رو تجربه کردی پس دنبال ادمی ک بگرد ک دوست داشتن اونوبیشتر باشه گاهی همون حس معمولی پایدار ارزشش بیشتر حس عاشقانه نرسیدنه

عزیزم آخه حیف نیست به این چیزا فکر می کنی 

انقد زندگی فراز و‌نشیب داره که نگو 

مطمئن باش وقتی زمانش برسه دوباره عاشق می شی دوباره عاشقت می شن 

گاهی وقتا تفسیر ما از عشق متفاوته 

سعی کن زندگی رو با منطق پیش بری با منطق انتخاب کنی بعد عاشق بشی 

یه وقتایی این عشقها سرابه 

خیلی ها اولش بنظر خودشون باعشق ازدواج می کنن ولی نمی تونن با عشق گذشت کنن زندگی کنن برا همین تبدیل به نفرت و جدایی می شه 

عزیز دلم نزارافکار شیطانی بهت غلبه کنه شما بهش غلبه کنن ببین شیطان برا افکار و دست و پاهای بیکار کار فراهم می کنه پس تا می تونی خودتو مشغول کن 

می تونم بپرسم چند سالته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینیم حالا تو برو سرکار پول در بیار اونم احساسی هم وقتی دیدی عشق یه طرف رو تجربه کردی پس دنبال ...

نمیتونم.   همین دیروز بهترین خاستگارمو رد کردم دلم براش کبابه اما نمیخامش چ گنم نمبتونم خودمو اجبار کنم عاشقش باشم 

کاربری دست دو نفره .....
۲۲ سالمه عزیزم

با این سن کم انقد نا امیدی انقد احساس پوچی می کنی 

تازه اول راهی عزیزم 

زندگی انسان ها با رنج آمیخته سعی کن روحتو بزرگ کنی که هیچ غمی بهت اثر نکرد 

یادت باشه زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست 

هدفی برا خودت انتخاب کن و با استقامت ادامه بده 

تازه اول راهی اول مسیر زندگی و آینده 

به دنبال چیزی باش که احساس آرامش کنی احساس حال خوب ولو چیزی باشه که کوچک باشه 

مراقب قلب و روح و جسمت باش

نمیتونم.   همین دیروز بهترین خاستگارمو رد کردم دلم براش کبابه اما نمیخامش چ گنم نمبتونم خودمو ا ...

تا خودت نخای هیجکس بهت کمک نمیکنه من ۳۷ ساله عاشق شدم به ازرواج نرسید ابروم برد ولی هنوز نا امید نیستم دنبالدعشق عاشقی نگرد دنبال مرد زندگی بگرد اینکه فعلا نمخای ازرواج کنی اشکال نداره ولی از زندگی نا امید نشو اگر بدونی پسره سر من چه بلاها اورد ولی زندگی تمام نشده ک به تعداد ادمای بد ادم خوبم هست 

مشکل شما اینه که فکر میکنی باید تو نگاه اول عاشق شد وگرنه بدرد نمیخوره

دقیقا.  اخه نمیشه.  هیچ کسو ب مرور عاشقش نشدم.  برا همین دیگه نا امیدم 

کاربری دست دو نفره .....