2777
2789
عنوان

خانمایی که تو هفته های پایین بارداری هستن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 18 پست
ما هم زیاد رابطه داشتیم ولی قلبش تشکیل شد گلم  ای کاش صبرمیکردی ۸ هفته میرفتی سونوی قلب  ...

عذرخواهی میکنم میپرسم بخدا شرمنده از کسی روم نمیشه اینجا سوال میکنم برای شمام عمیق بود رابطتتون؟ من همسرم گوش نمیده 

برم فردا ویزیت اولیه بهش مبگم منو تو استرس ننداز اگر صد درصد تشکیل نشده هفته دیگه میام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عذرخواهی میکنم میپرسم بخدا شرمنده از کسی روم نمیشه اینجا سوال میکنم برای شمام عمیق بود رابطتتون؟ من ...

آره عزیزم ما پوزیشن هایی که همسرم میخواست دخول عمیق بود و من خیلی میترسیدم ولی مشکلی پیش نیومد 

تازه من هماتوم داشتم بعدش لکه بینی داشتم استراحت مطلق شدم و گفت رابطه جنسی ممنوع تا ۱۲ هفتگی

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
آره عزیزم ما پوزیشن هایی که همسرم میخواست دخول عمیق بود و من خیلی میترسیدم ولی مشکلی پیش نیومد  ...

اه دقیقا همسرم انتظار داره مثل غیر بارداری باشم 🥹😧😧😧😧خداروشکر عزیزم انشالله همیشه سلامت باشین 

برای منم دعا کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40