2777
2789

من جمعه و امشب رابطه ج داشتم

فردا وقت دکتر دارم اولین ویزیت

دلدرد و مشکل دیگ ندارم

الان تو نت خوندم تا تشکیل قلب خطرناکه اره؟ دکترتون به شما چی گفته🥹🥹🥹🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥹🥹🥹خیلی عذاب وجدان دارم فردا وارد هفت هفته میشم و قلبش تشکیل نشده هنوز

عزیزم نمیخام بترسونمت اما من بخاطر بی احتیاطی همسرم بچمو از دست دادم 

سعی کن تا سه ماهگی رابطه نداشته باشی تا جای بچه سفت بشه 

انشاالله میشه استرس از خودت دور کن و قرآن زیاد بخون

واسه منم دعا کن دوباره مادر بشم 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
بهتره تا هفته ۸ نداشته باشی.من هفته ۸ رفتم فهمیدم هماتوم دارم و ۳ماه منع شدم تا رفع شد.واسه جفت سر ر ...

حالا من فک میکردم اولش اوکیه اخراش که شکم گندست منع میشه سر بارداری قبلیه چون کلا ویار داشتم تعطیل بود

ولی الان عذاب وجدان گرفتم شدید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مشکلی نداره اگه لکه بینی نداری 

ولی فعلا رابطه نداشته باشید تا تشکیل قلب 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
عزیزم نمیخام بترسونمت اما من بخاطر بی احتیاطی همسرم بچمو از دست دادم  سعی کن تا سه ماهگی رابطه ...

واقعاااااا

منم همسرم بی احتیاطه

خیلی ببخشید معذرت میخوام اینجا سوال میکنم رابطه عمیق بود برا شما؟؟🥹انشالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من فک میکردم اولش اوکیه اخراش که شکم گندست منع میشه سر بارداری قبلیه چون کلا ویار داشتم تعطیل ب ...

نه استرس بدتره.اگه قرار بود چیزی بشه باید به خونریزی میفتادی الان.پس مطمئین باش اتفاق بدی نیفتاده

عزیزم مشکلی نداره اگه لکه بینی نداری  ولی فعلا رابطه نداشته باشید تا تشکیل قلب

خیلی نگران شدم ن مشکل ندارم خداروشکر ولی همسرم رعایت نمیکنه

البته خیلی هوامو داره ولی تو این مورد اصلا گوش نمیده 🥹🥹خیلی حالم خراب شد دعا کن فردا قلبش تشکیل شده باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه استرس بدتره.اگه قرار بود چیزی بشه باید به خونریزی میفتادی الان.پس مطمئین باش اتفاق بدی نیفتاده

مرسی عزیزم اره راست میگی 

دعا کن برام فردا قلبش تشکیل شده باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعاااااا منم همسرم بی احتیاطه خیلی ببخشید معذرت میخوام اینجا سوال میکنم رابطه عمیق بود برا شما؟؟ ...

ازش دوری کن 

آره پیله کرد مجبورم کرد ب رابطه بعدش یکم دل درد شدم حالم خوب بود شب خوابیدم تا ظهر مامانم واسم غذا آورد خوردم رفتم سرویس دیدم ی چیزی افتاد و افتادم ب خونریزی 

مرسی انشاالله 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
خیلی نگران شدم ن مشکل ندارم خداروشکر ولی همسرم رعایت نمیکنه البته خیلی هوامو داره ولی تو این مورد ا ...

ما هم زیاد رابطه داشتیم ولی قلبش تشکیل شد گلم 

ای کاش صبرمیکردی ۸ هفته میرفتی سونوی قلب 

من ۷ هفته رفتم تشکیل نشده بود 

۸ رفتم تشکیل شده بود 

میگن اگه یه زن به کارای خونه نرسه حتما تقصیر شوهرشه چون اون باعث شده انگیزه کار کردن نداشته باشه ولی اگه یه مرد دل و دماغ سر کار رفتن نداشته باشه حتما زیر سرش بلند شده و بی مسئولیته 🥴 میگن اگه یه زن بچه شو بذاره بره قطعا تقصیر شوهرش بوده چون هیچ زنی از خوشی نمیره اما اگه یه مرد بچه شو ول کنه و بره میگن حتما خیانت کرده و دنبال خوش گذرونی هست 😵‍💫 این است عجایب نی نی سایت 😵‍💫 اینجا همیشه حق با عروس و همیشه حق با زن هست ، لابد این عروس هایی که فتنه میکنن و این خانوم هایی که شوهراشون رو به مرز جنون میرسونن و همیشه از شوهرشون طلبکارن همه شون توریست هستن و ایران اصلا چنین خانوم هایی رو نداره😂😂😂 
ازش دوری کن  آره پیله کرد مجبورم کرد ب رابطه بعدش یکم دل درد شدم حالم خوب بود شب خوابیدم تا ظه ...

ای جانم چه بد

از ته دلم برات دعا کردم  شمام برا من دعا کن🥹🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40