2777
2789
عنوان

بیایین بگید تو هجده سالگی چجوری بودین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 47 پست
همه میگفتن ۱۸ سالگی سن بخصوصیه و هی گندش کردن ولی نحس ترین بدترین سال زندگیم همین ۱۸ سالگی نکبت بود

آره از منم همین بود 

با کلی آرزو و خیال اومدم تو 18 سالگی ولی بدجور حالم گرفته شد 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ۱۸ سالمه 

قیافم که معمولی اما اخلاقم ماشاالله به لطف خدا تغییر کرده 

و سعی در پیشرفت دارم دیدگاهم نسبت به خیلی چیزا تغییر کرده زندگیم رو بنابر چیزهای بی مورد و غیر ضروری نمیگذارم و هدر نمی‌دم و به خاطر کنکور قدر زمان رو بهتر میدونم 

مهم ترین دلیل تغییرم که خدا جلوی راهم گذاشت نه تربیت خانواده بود ( خانوادم خوبنا )نه چیز دیگه بلکه اول از همه سریال بود و مهممممم ترینش خواندن مانهوا بود که درس های ازش گرفتم که خیلیا بعد از تجربه های زیاد یاد میگیرند 

بحث ۱۸ سالگی نیستا بحث گذر زمان از ۱۳ سالگی تا الانه💕

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

خیلی خشکل بودم با مژه های بلند که فامیل بهم حسودی میکردن از بیرون جذاب ولی از درون خیلی خجالتی و بچه و نادان. ترم یک دانشگاه بودم خیلی باکلاس میرفتم دانشگاه ولی اینقدر میترسیدم حرف بزنم توی جمع اصلا بلد نبودم . الان سی و خورده ای هستم هرچند از ازدواجم خیلی راضی نیستم و دیگه کسی بهم حسودی نمیکنه و مژه هام ریختن ولی از درون خیلی خوبم .با اعتماد به نفس و عاقل تر شدم و آرامشم بیشتر ار اون روزهاست

مقل بقیه سن ها . با این تفاوت که جدی تر وارد اجتماع میشی .اگر برگردم به عقب خودم رو جدی تر برای زندگی توی اجتماع اماده میکردم . مثلا از قبل از هجده سالگی یه بار تنهایی سوار اتوبوس میشدم و میرفتم یه شهر نزدیک و برمیگشتم و یا تنهایی مرفتم کافه ای رستورانی .. یه جایی پاره وقت نه در حد اینکه به درسم لطمه بخوره کار میکردم . کلا مستقل بودن رو یاد میگرفتم .

و منی که هفده نیم سالمه هنوز برنداشتم با اینکه نامزد هم دارم☹️

تو که دیگ نامزد داری پشم چرا داری ؟ بردار بره

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
آره از منم همین بود  با کلی آرزو و خیال اومدم تو 18 سالگی ولی بدجور حالم گرفته شد

دقیقا منم فکر کردم واقعا چقدر قراره کارای خفن و باحال انجام بدم...چقدر هدف داشتم ولی دقیقا یه هفته بعد از تولد ۱۸ سالگیم نحسیش شروع شد...میگم نحس ترین سال زندگیم بود...دونفر از عزیزانمو از دست دادم...کنکور قبول نشدم...سرکوفت ، تحقیرو....

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
الان ۱۸ سالمه  قیافم که معمولی اما اخلاقم ماشاالله به لطف خدا تغییر کرده  و سعی در پیشرف ...

از هفده تا هجده چقدر تغیر کردی؟

مانهوا چیه؟

من هفده و نیم سالمه خیلی اخلاق و رفتارم بچگانه هست😒

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
دقیقا منم فکر کردم واقعا چقدر قراره کارای خفن و باحال انجام بدم...چقدر هدف داشتم ولی دقیقا یه هفته ب ...

میفهممت 💔

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
میفهممت 💔

هعی💔

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت