2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

27 بازدید | 3 پست

پسر من ۳ سالشه الان ۳ روزه هر ۱۰ دقیقه بردمش دشتشویی ولی وقتی روی دستشویی فرنگی بچگونه میشینه کاری نمیکنه ولی همین که میایم بیرون و ش و ر ت آموزشی یا پوشک شورتیشو میپوشونم فورا کارشو میکنه، راه حلی دارید برام؟

عزيزم دختر منم سه سال و دوماهشه و دو هفته هست از پوشك گرفتم

و سه باري قبلش خواستم بگيرم نشد ولي چون همكاري نميكرد دقيقا همين مشكل پسر شما

تو دسشويي قصري كودكانه هم براش خريده بودم كارشو انجام نميداد ولي ميومديم بيرون تو پوشكش جيش ميكرد

اما ده روز پيش رفتم خونه مامانم و اصلا بعد اينكه اومد بيرون هم نبستمش

بايد يك طوري يك كاري كني كه يكبار بتونه تو دسشويي جيش كنه بعدش براش عادي ميشه

دختر من قشنگ حسشو ميگفت كه ميترسه ولي يكي دوبار با ترسوندن كه اگه جيش نكني من ميرم تنها ميموني و اين حرفا ترسوندمش و جيش كرد بعدش هم تو شلوارش دو سه باري خطا كرد و خودش بدش اومد

الان قشنگ شلوارشو در مياره ميره دسشويي و مياد خودش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم رو اول ماه رمضان استارت زدم روزهای اول به معنای واقعی صاف شدم ولی فقط ی بار جیش و ی باز پی پی کرد الان دیگه خودش میگه دختر من ۲ سال و ۱۰ ماهشه دختر اولم رو بعد تولد ۳ سالگی گرفتم کلا معتقدم بچه باید به ی درکی برسه بعد 

اینجوری نه بچه اذیت میشه نه مادر 

آهان قبلش ی سری کتاب درباره از پوشک گرفتن براش گرفته بودم