2777
2789
عنوان

من اصلا دیگه نمی‌کشم درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عرض ادب

اگه این فکر که اگه برم دبیرستان نمونه و شاهد و سمپاد و اینجور چیزا قراره نخبه بشم و صد‌در‌صد موفق میشم رو توی سرتون دارید ، بدجوری سرتونو کلاه گذاشتن

تنها نقطه قوت این مدارس اینه که دانش آموزاش نسبتا!! باهوش‌ترن و بیشتر اهل درسن که به نظرم این فکر هم مسخره‌ست

اگه از الان که احتمال میدم پایه نهم هستین ، همچین وابستگی رو توی خودتون ایجاد کنید بدجوری ضرر میکنین

سعی کنید هر مدرسه ای که میرید صد خودتونو توی درس خوندن بزارید

نمیخوام افتخار کنم یا چیز دیگه ای ... دبیرستان من دولتیه ، سطح آموزش های کلاسا واقعا پایینه برای کنکور ؛ اما ( افتخار نمیکنم!!!! ) با این حال توی آزمون های قلم چی تراز ۷۶۰۰ میارم که میشه حدود رتبه ۴۰ کشوری

همه چی بستگی به شما داره ، فقط تلاشتونه که آیندتونو می‌سازه ، تا میتونید سخت مطالعه کنید ، اما اولویتتون سلامتیتون باشه

موفق باشین🌹

عرض ادب اگه این فکر که اگه برم دبیرستان نمونه و شاهد و سمپاد و اینجور چیزا قراره نخبه بشم و صد‌در‌ص ...

عزیزم درست میگی   کسایی که تو تیزهوشان و... اینا میخونن باهوش نیستن تلاشگر هستند   خب   منم قلم چی میرم اینا ولی مطمعنم در نمیام.  جایی درس میخونم که همشون آنقدر درس میخونم خر خون کلاسمون. حق پنج نفر رو گرفته 

پذیرش مدرسه نمونه که شهرستانیه نه استانی 

از وقتی ادغام شده اعصاب منم خورده  اصلا  برام هیچی مهم نیس دیگه. ولی عذاب وجدان دارم من 15میلیون کلاس و کتاب پول دادم

عزیزم درست میگی   کسایی که تو تیزهوشان و... اینا میخونن باهوش نیستن تلاشگر هستند&nbs ...

کشنده ترین سلاح توی این سه سال کنکور بی انگیزه بودن و انرژی منفیه

از مقایسه دوری کنین ، شما برای خودتون زندگی میکنین و قرار نیست نسبت به کسی بهتر یا بدتر باشین

یه مشکل بزرگی که اغلب دانش آموزا دارن اینه که بجای اینکه روی هدف تمرکز کنن روی رقیب تمرکز میکنن و این خیلی بده

زرنگ کلاستون هرکی میخواد باشه ، شما فقط با اون رقابت نمیکنین ، با یه ایران قراره رقابت کنید ، محدوده خودتونو از چهارچوب مدرسه بیرون بکشید و روی هدف تمرکز کنین

حداقل یه روز در هفته ورزش کنین ، غذای سالم بخورین ، آهنگ های شاد و انگیزشی گوش کنین و با کسایی رفیق بشین که به درد بخورن و انرژی مثبت میدن

خانوادتونو فراموش نکنید🌹