2777
2789
عنوان

کیا بچشون رفلاکس🤮 داره ؟ بیاین

37 بازدید | 7 پست

چطور رفلاکس رو درمان کردین ؟ دختر ۲ ماهم خیلی بالا میاره طوریکه تمام لباس هاش و فرش و پتو پُر میشه از شیر .. دکتر بهش امپرازول و شیرحشک نان ای ار داد ولی هنوزم بالا میاره

پسر من از نوزادی داشت، حساسیت پروتیین گاوی هم داشت ، دکتر بهش امپرازول داد و فاموتیدین تا دوسال دادم بهش، سرش رو بالاتر بزار موقع خواب، الان سه سالشه خوب شده

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بزار جاش شیب باشه یا تو کریر بزار یا تشک آنتی رفلاکس بگیر بهتر میشه. در کل هر چی بزرگتر بشه بهتر میشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من ۱۲ سال پیش که دنیا اومد داشت. دکتر قطره متوکلوپرامید و شربت رانیتیدین که اونموقع مجاز بود و ده تا دونه از دونه های داخل پنتو پرازول باید جدا میکردم براش تجویز کرد و شیرخشک طبی ببلاک 

خودمم لبنیات گاوی و مواد غذایی نفخ آور نمیخوردم چون شیرمو تا ۶ ماهگی میخورد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خوب شد با اینا ؟

خیلی بهتر شد اصلا یه لحظه آروم نمیشد شبا همش بیدار میشد گریه میکرد اما با مصرف اینا شبا تخت میخوابید، بالا نمی اورد زبون که نداشت بگه اما من متوجه میشدم به قول خودمون ترش نمیکنه اذیت نمیشه که ساکته

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚