2777
2789
رفلاکس هم همینقدر گریه میکنه؟

آره خیلی، رفلاکس واقعا عذاب اوره واس بچه، موقع خواب سرش رو بالا میزاشتم یه بالشتت بزرگ میزاشتم زیر سرش خیلی خوب بود

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
آره خیلی، رفلاکس واقعا عذاب اوره واس بچه، موقع خواب سرش رو بالا میزاشتم یه بالشتت بزرگ میزاشتم زیر س ...

رفلاکس ک داره اما دل پیچه هاشو میبینم زور زدن هاش

کولیک هم داره

حالا برای رفلاکس فردا برم دکتر بگم شیر پنیر میده گاهی و گریه زیاد میکنهشیر خشکشو عوض میکنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفلاکس ک داره اما دل پیچه هاشو میبینم زور زدن هاش کولیک هم داره حالا برای رفلاکس فردا برم دکتر بگم ...

دکترا تا سه ماهگی زیاد جدی نمیگیرن 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
۲ماه 

سلام عزیزم .اول اینکه خدا کمکت کنه و صبر بده ان شاءالله..دو تا دختر داشتم هر دو کولیک بسیار شدید داشتن و میدونم چی میگی.

اول اینکه بیشتره نوزادها دیگه تا آخره ۵ماهگی به یکباره کولیکشون خوب میشه.

دوم اینکه یه راه حل میگم بهت که سره دختره دومم فوقالعاده کمکم کرد خدا خیرش بده یه پرستاری بهم یاد داد.

این هستش که رو غن کرچک تهیه کن.یک ساعت مونده به شروع کولیکش (دیگه مادرا با تجربه خودشون میفهمن از چه ساعاتی شروع میشه)بخوابونش رو تشکش شکمش رو باز کن از روغن بریز دوره نافش چند قطره و شروع به ماساژ دادن کن،دو دقیقه جهت عقربه ساعت و دو دقیقه خلاف جهت.

بعد که این کار رو کردی با یک گوش پاک کن که آغشته به روعن کرچک کردی آروم تاکید میکنم خیلی آروم فقط سره گوش پاک کن رو فرو کن تو مقعدش دو سه بار تکرار کن...این کار ها رو بکن هر شب تا کوکیکش خوب شه و کمتر عذاب بکشه بچه .اگه خواستی بعد این کارها پاهای کوچولو رو آروم چند بار تو شکمش جمع کن تا باد بده بیرون.

سلام عزیزم .اول اینکه خدا کمکت کنه و صبر بده ان شاءالله..دو تا دختر داشتم هر دو کولیک بسیار شدید داش ...

ممنون گلم

خیلی لطف کردین

علایمشون چی بود که میگین کولیک شدید داشتن

میخوام ببینم عین دختر من بودن یا نه

ممنون گلم خیلی لطف کردین علایمشون چی بود که میگین کولیک شدید داشتن میخوام ببینم عین دختر من بودن ...

مهمترین علامتش از یه ساعت خاصی شروع تیکرد به گریه های شدید و وحشتناک که هیچ جوره آروم نمیشد ،نفخ هم داشت، بعد رفلاکسم داشت،وقتی شروع میشد سینه رو بزور میگرفت شیر بخوره.تا صبح بیدار بودم یعنی بدترین روزای زندگیم بود.دیگه جزییات یادم رفته همینا یادمه

مهمترین علامتش از یه ساعت خاصی شروع تیکرد به گریه های شدید و وحشتناک که هیچ جوره آروم نمیشد ،نفخ هم ...

وای دقیقا همینه

کی تموم شد؟

گریم گرفت چون دقیقا همیناست

دیوانه شدم

وای دقیقا همینه کی تموم شد؟ گریم گرفت چون دقیقا همیناست دیوانه شدم

دختر بزرگم یه هفته به ۵ تموم شد.و دختره کوچیکم چون اون کارهایی که گفتم رو انجام دادم آخرای ۳تموم شد شکر خدا.نگران نباش بچه ات هیچ مشکلی نداره وفقط باید تحمل کنی تا تموم شه