2777
2789
من خیلی اروق میزنم میگن معدیت سردی کزذه  ایناهمش باهم بخورم یانه عسل خوبه بنظرتون

ار گرمیه خوبن

نمیدونم برای اروق خوبه یا ن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی اروق میزنم میگن معدیت سردی کزذه  ایناهمش باهم بخورم یانه عسل خوبه بنظرتون

منم دقیقا همینطور بودم، با چیزایی که بهت گفتم بهتر شدم

نعنا و بارهنگ هم خوبه

راستی استرس خیلی سمه  و تاثیر زیادی داره حتما روحیاتت رو خوب کن

۸۰ درصد حجم معده ت هم غذا بخور هیچوقت زیاد از حد نخور

دیگه اینکه من اسید معده م کم بود وقتی لیموترش تازه با نمک میخوردم حالم خیلی بهتر میشد و غذام هضم میشد خواستی امتحان کن

روی غذا هم حتما نیم ساعت راه برو یا حتی کمی ظرف بشور ، منظورم اینه لم ندی یا دراز بکشی خیلی بده

دمنوش بابونه هرصب میخورم ینی کافیه اخه انچنان جلو اروقم نمیگیره بازمثلا شب غذامیخورم اروق میزنم

منم شبا بیشتر اینطوری میشدم، روی غذات یکم زیره بجو خیلی خوبه

شام هم دیر و سنگین نخور

من یبوستم داشته باشم معده م سنگین میشه و گاز تولید میکنه اینم چک کن اگه یبوست داری درمان کن

پیاده روی هم خیلی خوبه 

بازم میگم از لحاظ روانی و عصبی هم در ارامش باش واقعا تاثیر داره

کدوما موثر تربود برات ک معدت واقعا گرم میکرد 

موثرترینش نداشتن استرس و کار کردن روی ذهن و روانم بود

زیره 

لیموترش و نمک

رعایت کردن غذا

رعایت کردن نخوابیدن روی غذا

یه مدت که ذهنت اروم باشه و رعایت کنی خوب میشی و دیگه برنمیگرده

اگه میدونی استرس و تنش داری روزی یدونه قرص پروپرانولول ۱۰میلی گرم بخور

من حتی مشکل روده هم دارم

اها راستی من روزی یه قاشق چای خوری زردچوبه هم میخوردم، ضد التهابه و خیلی عالیه

پس شمام مث من ورم داشتی  چقد میخوردی سیاهدونه  روزی چندلیوان  واسه هورمون پزیودت مش ...

سیاه دونه خیلی خیلی گرمه، اگرم معدتو خوب کنه از جای دیگه میزنه بیرون، من پدرم میخورد بعد یه مدت لکه های قرمز بزرگ همه جای بدنش زد الان یه ساله درگیره و خوب نمیشه

اگرم خواستی بخوری نهایتا روزی دو یا سه تا دونه بخور

پس شمام مث من ورم داشتی  چقد میخوردی سیاهدونه  روزی چندلیوان  واسه هورمون پزیودت مش ...

هرشب قبل خواب یک قاشق مرباخوری سرخالی بعضی وقتا علاوه بر شب عصر هم میخوردم.بعد از ۶ ماه خوردن فقط این ماه پریودم برای اولین بار ۱۱ روز عقب افتاد و سینه هام ورم کرده بود که من نمیدونستم ممکنه از سیاهدانه عسل باشه که شما امشب گفتید فهمیدم