2777
2789
رفتم دکتر داروهای میدن ک بدن عادت کنخ تاسالها بخوری و معده مریض شه و چندسالی درگیر باشی براهمین دیگ ...

دارو که نمیشه الکی و سرخود خورد عزیزم ، اگر داروتو ادامه داده بودی خوب میشدی زنگ بزن به اون آشناتون بگو تو که گفتی نخور حالا من چیکار کنم؟ کلافه شدم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فق همین اروق عذابم میده. وای من تاغذامیخورم باید اب بخورم نکنه بخاطر همینه؟ 

شایدم همینه آب نخور یا خیلی کم بخور بعد از هر وعده غذایی هم یه قرص فاموتیدین بخور روزی دو سه بار

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
شایدم همینه آب نخور یا خیلی کم بخور بعد از هر وعده غذایی هم یه قرص فاموتیدین بخور روزی دو سه بار

من دکتررفتم تشخیص ورم معده کم داد

فاموتیذین خوبه برااروق؟ من فق لانزوپرازول ک مثل پنتوپرازوله میخورم اسید معدم کم کم شه

من دکتررفتم تشخیص ورم معده کم داد فاموتیذین خوبه برااروق؟ من فق لانزوپرازول ک مثل پنتوپرازوله میخور ...

نه برای آروق نیست اسید معده رو کنترل میکنه ، من عصبی که میشم آروق میزنم

نه برای آروق نیست اسید معده رو کنترل میکنه ، من عصبی که میشم آروق میزنم

دقیقا منم حرس ک میخورم اروق میزنم ینی ریشش عصبیه ربط نداره ن امروز خیلی حرص خوردم ک چیشد چی نشد بنظرت بخاطر همون اروقم؟ 

دقیقا منم حرس ک میخورم اروق میزنم ینی ریشش عصبیه ربط نداره ن امروز خیلی حرص خوردم ک چیشد چی نشد بنظر ...

شایدم عصبی باشه معدت واکنش نشون میده

اروقات پشت همه؟ 

گاهی آره

من دیگه خوابم میاد نمیتونم بیشتر بیدار بمونم شب بخیر عزیزم🫂

پس باید به دکتر مراجعه کنید آروغ معمولی مال گاز معدست ولی اگه زیاد باشه خطرناکه حتما یه دکتر گوارش ب ...

رفتم دکتر دوتا دکترداخلی رفتم یکیش میگف هیچیت نی اصن دارو نمخاد استرسی هستی یگی دیگشم گف ورم معده کم داری همین فقط

اروقام خیلی نی مثلا الان شام خوردم برنجش نپخته بود تاحالا سه چارتا ا اروق زدم  قبلا روزا اول بیشتربود الان اروم شدم البت من خیلیم حرس جوش میخورم فک کنم واس اونه

واس چی خطرناک

رفتم دکتر دوتا دکترداخلی رفتم یکیش میگف هیچیت نی اصن دارو نمخاد استرسی هستی یگی دیگشم گف ورم معده کم ...

پس شاید اشکال از غذاست شما برنج زیاد می خوری یا غذا های سرد برنج بذار قشنگ بپزه خام نخور لاش زیره یا شوید بریزید 

بعد غذا ها سرد دو تا خرما بخورید عرق نعنا برای گاز و آروغ معده سردی غذا خیلی خوبه دیگه خودت باید بدونی چه غذاهایی بهت سازگاری نداره مثلا کلم سفید نفاخ یا پیاز و ترشی اینا سرچ کن تو گوگل برنامه غذایی‌تان اصلاح کن استرسم گل محمدی با چایی دم کن خیلی خوبه شبا زود بخواب استرس نداشته باش