2777
2789

قرص دوای بلغم

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست کجاگیرمیاد دوای بلغم چیه ضرر نداره

من اینترنتی گرفتم

از عطاریا هم میتونی بگیری

برای من جواب بود

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
نمیخورم باز بعذ غذا اروق زیادمیزنم

واسه آروق برو دکتر مادر شوهر من دوتا قرص دکتر بهش داد یکی بین غذا یک قبل غذا خوب شد 

معده تو زیاد پر نکن

بعد غذا زیاد آب نخور

قرص معده بخور ببین خوب میشی

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
واسه آروق برو دکتر مادر شوهر من دوتا قرص دکتر بهش داد یکی بین غذا یک قبل غذا خوب شد  معده تو ز ...

رفتم دکتر داروهای میدن ک بدن عادت کنخ تاسالها بخوری و معده مریض شه و چندسالی درگیر باشی براهمین دیگ نخوردم داروها ینی یکی از نزدیکانم که پرستارن نزاشت بخورم😔...میشه بپرسین چ قرصایی خوردن ک خوب بوده من تحقیق کنم خوب بود بخورم