2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
ببخشید ک من جواب میدم شوهر خواهر من با دختر بزرگش خیلی بد حرف میزد خواهرمم تو پروسه طلاقه کلن ی پ ...

اخه اینجوریم دائم شاهد جنگ و دعوا و تحقیر شدن منه روحش اسیب میبیته و خود من هم ب شدت هز لحاظ روحی اسیب دیدم چون همسرم کلی مشکل روانی داره ک تاپیک هام موجوده

بچم ذره ای اعتماد ب نفس نداره و ترسوعه و هر حرفی بهش بگی سریع بی چون و چرا انجام میده نمیپرسه چرا باید اینکار بکنم یا نمیگه ک نه نمیکنم چون میترسه دعوا بشه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
اگه مهر رو ببخشی بازهم حضانت نیمده؟؟؟

نه شغلش ازاده و قبلا ک برا جدایی رفتیم دادگاه گف از هر ۲۱ ماه یک سکه ک اونم قسط بندی هست

راضیه مثل صدقه اونو بهم بده ولی بچمو نده

قبلا یک بار ۳ ماه بچمو گرفت ازم یک بارم ۵ ماه

من حتی ثدا بچمو هم نشنیدم و از دلتنگی و نگرانی پسرم باز برگشتم سر زندگیم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شغلش ازاده و قبلا ک برا جدایی رفتیم دادگاه گف از هر ۲۱ ماه یک سکه ک اونم قسط بندی هست راضیه مثل ...

پس راهی نداری 

چون نه دوری بچه رو طاقت میاری 

نه نزدیک بودن ب شوهر 

واقعا نمیدونم چجوری کمکتون کنم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دخترت رو نمیفرستی مهد ؟؟؟ بازی کردن با هم سناش جز طبیعی ترین خاسته این بچست ،انا اینکه با خوراک ...

طبیعیه خواستش اما هیچوقت سیر نمیشه. میبرمش مثلا خونه عموش با بچه ها بازی کنه صبح ببرمش تاااا آخرین بچه نره خونشون با من برنمیگرده خونه ینی تا آخر شب باشه هم باید بمونه یا باید بچه ها رو با خودش بیاره در صورتی ک دختر هم سنش مامانش میگه بریم خونه هیچی نمیگه و میره حتی اون کمتر از دختر من با بچه ها در حال بازیه.

دختر من بهشون باج نمیده اونا وقتی دختر من چیزی داشته باشه دنبالشن

من دوس دارم همه جوره دخترمو بخوان ولی اینجوری نیس. از بس دنبال بازیه از بس میخواد بقیه باش بازی کنن. میشنوم وقتی دارن بازی میکنن دخترم مثلا وسایل خودشه میخواد بازی کنه بش میگن بم بده وگرن بات بازی نمیکنم وگرن بات دوس نمیشم وگرن میرم خونمون..بعد همون دختر اگه همچین حرفی بش بزنی ک بات بازی نمیکنم میگه نکن میگه برو. من دوس دارم دخترم غرور داشته باشه براش مهم نباشه بقیه باش دوستن یان. اگه اینجوری بمونه تو مدرسه اذیت میشه

تورو خدا یه راهکار بدین من درستش کنم دخترمو

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

پسر پنج سالم نمیتونه با همسن وسالهای خودش(کلا از بچه یکساله تا سن خودش) ارتباط برقرار کنه و دوست داره اون محیط رو ترک کنه مثلاپارک اصلا نمیره میبریمش باید برگردیم بدون اینکه بازی کنه میگه بچه ها اینجان دوسشون ندارم،درحالی ک با بچه های بزرگتر از خودش حتی ادمهای بزرگ ،خیلی خوب ارتباط میگیره و باهاشون گرم میگیره 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا