2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
حتما اول همیدتو اصلاح کن ،بعد ب فکر اموزش عزت نفس ب دخترت باش  این جامعه ب اندازه کافی خشنه بر ...

خیلی صحبت میکنم حتی کار ب دعوا کشیده

با محبت با منطق با ارامش هرجور میگم اصلا تاثیری رو همسرم نداره حریم جنسی بچه رو حفظ نمیکنه دائم بچمو تحقیر روانی میکنه ک اگ فلان کهرو نکنی برات هیچی نمیخرم ب بچه فحش میده و میگ تو حق نداری فحش بدی من پدرتم حق زدن و فحش دادن بهت رو دارم یا بچم مثلا لیوان آب رو بریزه زمین میکه تو احمق و ابلهی تو بچه نا نیستی از جوب پیدات کردیم و من فقط خودخوری میکنم چون هرچی میگم بدتر میکنه و سعی میکنم تو خلوت ذهن بچم رو اروم کنم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی صحبت میکنم حتی کار ب دعوا کشیده با محبت با منطق با ارامش هرجور میگم اصلا تاثیری رو همسرم نداره ...

🥲و من دلم برای اون بچه پاره شد 

یکبار ناخاسته همسرم ب پسرم گفت تو خنگی ،بچه سریعا گفت من خنگ نیستم ،فقط اونکار رو بلد نیستم ....

همسرم خودش خجالت کشید از حرفش و از بچه عذرخاهی کرد 

من همیشه ب مراجعه کنندهاام میگم پدر و مادر باید تو یه تیم باشن وگرنه من نمیتونم زیاد کمک کنم ،چون هرچی من ببافم اون پدر یا مادر از بین میبرنش و میشتهادم درمان والد هست ،خود ب خود بچه هم خوب میشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترتون مهد با کلاس میره؟؟؟ منظورتوک از کره ای صحبت کردن پسرتون یعنی نامفهوم حرف میزنه؟؟؟ خب شاید ...

ن دخترم مهد نمیره

فقط یکی دو ترم کلاس ژیمناستیک و نقاشی فرستادمش 

باز با کسی حرف نمیزده..فقط چند کلمه جواب خانم رو داده اونم قبلش بهش گفتم ک جواب بده

بله پسرم نامفهوم صحبت میکنه

یعنی الان باید پوشک ببندم دوباره؟؟

میبرمش دسشویی یا قصری میارم براش و خودش جیش میکنه..ولی خودش اصلا نمیگه

🥲و من دلم برای اون بچه پاره شد  یکبار ناخاسته همسرم ب پسرم گفت تو خنگی ،بچه سریعا گفت من خ ...

منم بخاطر همین خیلی نگران و ناراحتم شوهرم ثبات روحی نداره...دوس داره بچه بترسه استرس بگیره تحقیر بشه

باور کنید از این فکرا من خاب ندارم😭😭

🥲و من دلم برای اون بچه پاره شد  یکبار ناخاسته همسرم ب پسرم گفت تو خنگی ،بچه سریعا گفت من خ ...

جلو بچه کلی منو دعوا میکنه کتک میزنه من سعی میکنم گاهی سکوت میکنم گاهی از خودم دفاع کنم و بچم منو تو سری خور نبینه

دیروز دعوا کردیم بچم گفت مامان من میرم تو اتاقم نمیخام دعوا ببینم دلم اتیش گرفت ک بچه ۴ ساله ب این فهم رسیده

ن دخترم مهد نمیره فقط یکی دو ترم کلاس ژیمناستیک و نقاشی فرستادمش  باز با کسی حرف نمیزده..فقط ...

باور کنبن با دو سه تا ترم بچه یهو شکوفا نمیشه 

ادامه بدهد

کم نیار 

نامفهوم ترف میزنه برای شما ک مادرشی قابل درک نیس؟

اگه با کمک شما دسشویی نیره پوشک نه 

ولی خب یمدت باید سخت بگذرونی تا بالاخره بگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بخاطر همین خیلی نگران و ناراحتم شوهرم ثبات روحی نداره...دوس داره بچه بترسه استرس بگیره تحقیر بشه ...

چند وقت دیگه بچه از پدر فاصله میگیره و ترحیح میده بابا نباشه ....

اما شما حتما با دخترت حرف بزن ،ببرش کلاس 

تایمایی ک همسرت هست خودت با بچه وقت بگذرون ک بیشتر از این بچه اسیب نبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جلو بچه کلی منو دعوا میکنه کتک میزنه من سعی میکنم گاهی سکوت میکنم گاهی از خودم دفاع کنم و بچم منو تو ...

بچههای این دوره بشدت باهوشن ،و خیلی حیفه ک این هوش اینجوری تلف بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ب فکر جدایی و طلاق هستم

چون زندگی ما سراسر تنش هست از صفر تا صد

ولی چون بچم رو بهم نمیده دارم تحمل میکنم نمیتونم اجازه بدم بچم زیر دستش باشه چون با وجود من رفتارش اینه من نباشم قطعا بدتره...بچه رو هم دادگاه فقط شعار نیده ک تا ۷ سال با مادره مرد زرنگ باشه نمیده

بنظر شما کار درستیه ک موندم تو زندگی؟ ولی دائم تنش و جنگ اعصاب داریم

باور کنبن با دو سه تا ترم بچه یهو شکوفا نمیشه  ادامه بدهد کم نیار  نامفهوم ترف میزنه بر ...

پسرم مثلا میخاد چیزی بگه الکی ی چیزی میگه..ایجور نیست ک ی کلمه میگه ولی اشتباه میگه

مثلا ازش میپرسم بابای کجاست

میگه بابا لی لی آفی من

آفی منظورش بستنیه

بابایی رفته بستنی برام بخره

چرا خودم منظورشو متوجه میشم اکثر اوقات

جدیدن کلمه لی لی یاد گرفته...مثلا میخاد بیاد تو کمرم..اولش میگه لی لی بعدش اشاره ب کمر میکنه..

چند وقت دیگه بچه از پدر فاصله میگیره و ترحیح میده بابا نباشه .... اما شما حتما با دخترت حرف بزن ،بب ...

متاسفانه ن هزینه و نه اجازشو میده ک ببرمش کلاس و جمع هم سن و سالاش...چون شکاک هست و اهمیتی ب تربیت بچه نمیده....مشاورم نمیاد 

خانما خاهش میکنم در وهله اول تا از سلامت روح و روان همسرتون مطمئن نشدید بچه دار نشید

من ب فکر جدایی و طلاق هستم چون زندگی ما سراسر تنش هست از صفر تا صد ولی چون بچم رو بهم نمیده دارم ت ...

ببخشید ک من جواب میدم

شوهر خواهر من با دختر بزرگش خیلی بد حرف میزد

خواهرمم تو پروسه طلاقه کلن

ی پسر دیگه هم داره..ک دادگاه گفته پنج شنبه و جمعه باید مادر ببینش..ولی اکثر اوقات نمیارش بهونه مریضی و درس اینا میاره

ببخشید ولی پیش دخترتون بمونید تا بزرگتر بشه..وگرنه خیلی لطمه میخوره

من ب فکر جدایی و طلاق هستم چون زندگی ما سراسر تنش هست از صفر تا صد ولی چون بچم رو بهم نمیده دارم ت ...

اگه مهر رو ببخشی بازهم حضانت نیمده؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم مثلا میخاد چیزی بگه الکی ی چیزی میگه..ایجور نیست ک ی کلمه میگه ولی اشتباه میگه مثلا ازش میپرسم ...

عادیه خب 

ب مرور درست میشه 

حرف بزن باهاش 

کتاب بخون براش

1
5
10
15
20
25
30