2777
2789

سلام دوستای خوبم....

از دیشب تعداد پیام و تاپیگ بشدت زیاد بود راجب رفتار.  اضطراب کودکان ..

اگر سوالی بود اینجا برام بنویسید 🌈

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علت جلب توجه دیگران

تو خونه بهش توجه محبت دارم

منو پدرش وقت میزاریم بداش

اما بازم دنبال جلب توجه گاهی با ادا بازیو کارای دیگ

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختر من چهار سال و نیمه هست.تمرکز و توجه خیلی پایینی داره.

سلام عزیزم 

چه زمانی این کمبود رو حس میکنین شما ؟؟

زمان انجام چه کاری؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میره مهمونی مثلا خودش میگ فلان خوراکیو دارین بخوریم در واقع گشنش باشه بپرسن گشنه ای یا نه غذای مورد علاقه خودشو بدون تعارف میگ.....

من خیلی سعی کردم وقت مطالعه ک خجالتی یا گستاخ نباشن

الان نمیدونم این مشکلو چطور مدیریت کنم ک خجالتی نشن  در کنارش انقد رک ب طرف نگن فلان خوراکیو بیار

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
علت جلب توجه دیگران تو خونه بهش توجه محبت دارم منو پدرش وقت میزاریم بداش اما بازم دنبال جلب توجه ...

فرزتدتون دختره؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر من نزدیک‌چهارسالشه خیلی دست بزن داره واقعن درمونذه کرده همه رو خیلیم با مشاور حرف زدم😩😩😩بخدا ...

بی علت کتک میزنه؟؟

فقط با افراد اشنا این رفتار رو داره یا با هرکسی؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطور میشه که ی بچه از اوا ابتدایی که وارد مدرسه میشه همش ترس داره طوری که از مدرسه میاد خونه لباساشو ...

بیان میکنه ک میترسم؟

یا خودتون حدس زدین؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم  چه زمانی این کمبود رو حس میکنین شما ؟؟ زمان انجام چه کاری؟؟؟

مثلا بازی فکری براش تردست خریدم اگر ۳۰ ثانیه بازی کنه بعد کلا توجه نمیکنه و میره.یا کتاب کار مناسب سنش هست صفحه اول و حل میکنه و دیگه میره 

❤️امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام❤️

با اینکه اصلاااااا بعد خرابکاری دعواش نمیکنیم راه حل مشکلو یادش میدیم مطمئنش میکنیم هرقدر کار بدی بکنه دعوا سرزنش درکار نیست اما گاهی پنهون کاری میکنه

اشکال کار کجاس؟

بی علت کتک میزنه؟؟ فقط با افراد اشنا این رفتار رو داره یا با هرکسی؟؟؟؟

بازیش شوخیش همه چیش کتک زدنه الان یه گازی گرف شوهرمو دادش رف اسمون مثلن داش بازی میکرذ تو مهد یه دختره میزدش این عین ماست بود 😐میگفتیم تو چرا نمیزنی میگف دوسندارم زشته