2777
2789
عنوان

"روانشناسی کودک"اگر سوالی داشتید برام پیام بزارید✅️

| مشاهده متن کامل بحث + 1718 بازدید | 172 پست
نه ازون مدل کارا نمیکنه مثلا با صورتش شکلک درمیاره حرصم میگیره😅یا نهایت ب شوخی یدونه میزنه در میره ...

بنظرم واکنش منفی نشون نده ،چون نقطه ضعف میگیره و ممکنه بدتر کنه ....

خیلی عادی رفتار کن 

یه لبخند هم بزن ک متوجه شه کار عجیبی نمیکنه و عادی هس 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا چندین بار پیش اومده بازی یا انیمیشن یواشکی تو گوشیم دانلود کرده با اینکه اجازه میدم لهش اما انج ...

میتونی بگی گوشی مامان دیگه پر شده 

اگه میخای چیز حدیدی نصب کنی باید قبلی رو حذف کنی ....

یا گاهی نت گوشی رو ضعیف کنید بدید بهش ،اگه اعتراض کرد بگو چون مثلا دیروز چندتا دانلود کردی اینترنت گوشی داره تموم میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله واقعا وضعیت ناراحت کننده ای هست منم احساس میکنم ممکنه به سمت جنس مخالف کشیده بشه.

قطعا همینطوره 

باید خلا تنهاییش رو پر کنه و چه کسی بهتر از پسر ؟

و روزز ک ب سمت همچین کاری رفت ،خانوادش میگن مگه ما جی کم گذاشتیم

هیچ پسر و هیچ دختری تو سن کم از سر دلخوشی خانواده سراغ همچین کاری نمیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه کاغذ بچسبون ب در اتاقش  بگو برای کارای خوب و کارای بد  اگه امروز اینوکار رو نکنی (مثل ...

امشب باباشو زد سوییچ موتورشو گرفتم یمدت خوبه باز دوباره فردا همون 😑حالا این روشم انحام میدم امیدوارم جواب بده گاهی خیلی عصبی میشم میزنمش دستش خیلی سنگینه گاهی واقعن ادمو به جنون میرسونه با زدنش داری اشپزی میکنی چای میریزی یهو ناغافل محکم میکوبه توکمرت دوسدارم بخدا بزنم لهش کنم اینقد عصبی میشم 

امشب باباشو زد سوییچ موتورشو گرفتم یمدت خوبه باز دوباره فردا همون 😑حالا این روشم انحام میدم امیدوار ...

پسر منم ناخوداگاه خودشو پرت میکرد روم 

یا داشتم اشپزی نیکردم با سرعت میکوبید بهم 

چندین دفعه دوستانه حرف زدم ،دیدم ذره ای اثر نداره 

پس بهترین اسباب بازی رو گزفتم و تاجند روز ندادم 

و هربار توضیح دادم ک جرا نمیدم 

با یکبار و دوبار شاید درست نشه ،اما ب مرور خوب میشه ،،،، 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من یه پسر ۳سال و نیمه دادم ک ب شدت فضول و لجبازه همیشه اذیتم میکنه وهمش بایدمواظب باشم ب کسی اسیب نرسونه نمیدونم چیکارکنم.البته اسیب ک میگم منظورم پرخاشگری نیس فقط بازیاش یکم خطرناکه

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
سلام من یه پسر ۳سال و نیمه دادم ک ب شدت فضول و لجبازه همیشه اذیتم میکنه وهمش بایدمواظب باشم ب کسی اس ...

لجبازی ک ثسمت بزرگی از شخصیت بچههامونه 

اما واکنش شما چی باشه مهمه .....

فضولی یعنی چی؟؟چیو خبر میبره و میاره؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لجبازی ک ثسمت بزرگی از شخصیت بچههامونه  اما واکنش شما چی باشه مهمه ..... فضولی یعنی چی؟؟چیو خ ...

ن خبر کشی نمیکنه اماب شدت بازیگوشه یهومینی خودشو پرت میکنه روت از سرو کولت بالا میره یهو هول میده وگرنه ب شدت مهربونه

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
ن خبر کشی نمیکنه اماب شدت بازیگوشه یهومینی خودشو پرت میکنه روت از سرو کولت بالا میره یهو هول میده وگ ...

😂باور کن ۹۹درصد پسرا همینه 

پسر خودمم همینه 

اما بزرگتر ک بشن ارومتر میشن .و متوجه میشن اینکار اشتباهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂باور کن ۹۹درصد پسرا همینه  پسر خودمم همینه  اما بزرگتر ک بشن ارومتر میشن .و متوجه میشن ...

ای بابا خب این ک من میترسم یه دقیقه جایی بزارمش یکی شل و پل کنه😂

ای بابا خب این ک من میترسم یه دقیقه جایی بزارمش یکی شل و پل کنه😂

😂من میترسم بلایی ب سر خودش بیاره 

ولی خب ذات پسر همینه 

جنگجو و حرف گوش نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂من میترسم بلایی ب سر خودش بیاره  ولی خب ذات پسر همینه  جنگجو و حرف گوش نکن

بعدیه پسر دیگ دارم ک کلا ارومه ولی بازم حرف گوش نمیده یعنی یه مسئله روهمین الان صدبارتوضیح میدم بازمیگ جان چی گفتی حتی یه بارنشده زود حرف منووش بده مثلا امروز یه مسئله علوموچندین بارتوضیح دادم

بعدیه پسر دیگ دارم ک کلا ارومه ولی بازم حرف گوش نمیده یعنی یه مسئله روهمین الان صدبارتوضیح میدم بازم ...

یگبار شما هم اینکارو باهاش بکن 

چیزی ازت خاست بگو جان؟چی؟

اگه موقع درس خوندن خیلی اذیت میکنه یکبار همونجوری بفرست مدرسه و بامعلم صحبت کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یگبار شما هم اینکارو باهاش بکن  چیزی ازت خاست بگو جان؟چی؟ اگه موقع درس خوندن خیلی اذیت میک ...

بامعلمش چنددفعه حرف زدم بهترشده باز بعدچندوقت دوباره شروع میکنه امابدون مشق تاحالانفرستادم شوهرمم میگ بزارهمونجوری بره

بامعلمش چنددفعه حرف زدم بهترشده باز بعدچندوقت دوباره شروع میکنه امابدون مشق تاحالانفرستادم شوهرمم می ...

باور کن جوابه 

معلم جلو بقیه شاید حرفش بزنه پسرت ب خودش میاد 

از این مدل شاگرد زیاد دارم ‌

برا همین میگم انجام بده

1
5
10
15
20
25
30