2777
2789
عنوان

قرص گین آپ کسی خورده برا چاقی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 55 پست
شاید چون استخونت ریزه لاغر نشون نمیدی بعضیا استخونشون درشته من بشخصه اگه اینهمه وزنم کم باشم چوب کب ...

برعکس گفتیا😂💙

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
واقعا؟همون گین اپ خورد؟ از اول باشگاه میرفت یا همین که قرصو شروع کرد باشگاهم شروع کرد؟

هر دو باهم شروع کرد . گین اصل خیلی خوبه و عوارض نداره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس گفتیا😂💙

نه درست گفتم بعضیا استخونشون درشته وزنی که دارن همش بخاطر استخونه 

ولی یکی میبینی چهل پنج کیلوعه ولی معمولیه لاغر نشون نمیده

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
هر دو باهم شروع کرد . گین اصل خیلی خوبه و عوارض نداره 

پس منم از ماه بعد شروع کنم برم باشگاهم ثبت نام کنم ک لااقل شکم نشه کلا برام😅

خودمم این تصمیمو داشتم ولی گفتم اول یکی دوماهی همینطوری برم باشگاه تا بدنم عادت کنه

ولی اینطور ک شما میگی نیاز نیس ن؟

نه درست گفتم بعضیا استخونشون درشته وزنی که دارن همش بخاطر استخونه  ولی یکی میبینی چهل پنج کیلو ...

من استخونم درشته وزنم کمه اما لاغر نشون نمیدم چون استخون بندی درشتی دارم اما دختر دایی شوهرم هم قد و هم وزن منه انگار خلال دندونه چون ب شدت استخونش ریزه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
پس منم از ماه بعد شروع کنم برم باشگاهم ثبت نام کنم ک لااقل شکم نشه کلا برام😅 خودمم این تصمیمو داشت ...

باید با مربی مشورت کنی اونا بهتر میدونن کی بخوری .

خواهرم همزمان با باشگاه میخورد 

این مدل چاقی ها خیلی طبیعی میشه تا اونایی ک فقط قرصای چاقی میخورن از مارکای دیگه اونا اگه نخورن دوباره لاغر میشن .

چاقی شون تابلوئه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اولش نمیفهمن چون طبیعی وزن میگیرم ولی بعدش ک نخوری و برگرده خیلی تابلوعه از اون میترسم

منظور من اینه اون وزن 

گرفتن شبیه اینه که طرف باد کرده چاقی طبیعی و چاقی با مصرف قرص و پودر کاملا قابل تشخیص هستن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی