2777
2789

با فاصله دو سال

نمیگین اینا روش جلوگیری رو بلد نیستن؟😂

من میخوام اینجوری شه زودتر راحت شم 

عروسی نکردم هنوزها

ولی میدونم فامیل حرف میزنن پشت سرمون

نامزدم میگه سه تا بچه میخوام اثن برگام ریخته همشم حرف‌شو میزنه بعد میگه بیشتر نمیذارم تو اذیت میشی چقده به فکرمه😐😂

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا یکی بیار ببین بعدش نظرتون عوض نمیشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

شوهرت ی چیزی میگه..شوهر من هم میگفت تیم فوتبال 

وقتی پسرم بدنیا امد انقد گریه میکرد شوهرم خودش میزد و میگفت گ....و خوردم بچه نمیخام...

بعدم بچه پشت سرهم ادم داغون میکنه بدنت و دندونات نابود میشه ...بعدم بدنت هیچ انرژی نداره ک تو زایمان صرف بچه بشه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

يكيشو ك بياري فك نكنم ب بعديا فكر كني😬

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

نه کاری ب روشش ندارم

ولی قطعا دلم ب حال مادر میسوزه

الان عزیزم نمیدونی داغی

بازم اولی خیلی سخت نیس.دومی خیلی سخته چون مسئولیت ی بچه دیگه هم داری.مخصوصا اگه پشت سرهم باشه.

من اولی و دومی ۶ سال فاصله دارن خیلی اذیت شدم چ برسه پشت هم

دو تا پشت سر هم اوردم همش بی حال و کسلم

با اینکه بچه ی کوچیک 5 سالشه

شمام یه دونه بیاری و بدنت به هم بریزه به همون بسنده میکنی

من الان شوهرم میگه دختر میخوام گفتم خودت زایمان کن خودتم شیر بده

مردا هیچ کاری نمیکنن این زنه که داغون میشه