هرچی به ذهنت میرسه ، سختش نکن. حتما که نباید یه چیز خیلیی سنگین و مهم بگی ! مگه داخل دادگاه یا مجلس شورا نشستیم؟
من خودم برای اینکه مکالمه برای طرف مقابل جذاب باشه ، با توجه به شخصیت اون حرف میزنم. میفهمم از چی خوشش صحبت رو باهمون شروع میکنم. فقط کافیه یه سوال از طرف مقابلت راجب اون چیزی که بهش علاقه داره ذوق میکنه باهاش بپرسی( یا درباره حرفه ،حیطه کاریش....) ، دیگه مکالمه شروع میشه. اون یه چیز میگه تو یه چیز دیگه.
خوب بهش گوش کن . ببین خوب گوش دادن حتی از چجوری حرف زدن هم مهم تره . باعث میشه طرف مقابل بفهمه براش ارزش قائلی و حس خوب میگیره ازت و باز هم میاد باهات حرف میزنه. بهش حس مهم بودن بده و خوب گوش کن بعد از داخل حرفاش ازش سوال بپرس .
البته با همه کس نباید هم کلام شد. یسری آدما گاهی اوقات حوصله خودشونم ندارن ، باهاشون که حرف بزنی فکر میکنی مشکل از تو بود خسته کننده بودی؛ ولی همچین نیست! اون ادم اون لحظه خسته بوده یا کلا ادمیه که از صحبت کردن با ادما لذت نمیبره. بالاخره هرکس یه جوره . رها کن. سمت کسایی که وایب مثبت میدن جذب شو و هم صحبتی کن.
در اخر بهت بگم . همه شبیه همیم. گاهی هیچ حرفی نیست
سکوت لازمه. واقعیت وجودی خودتو بپذیر. بپذیر نقص های رفتاریتو و راحت برای مقابله باهاشون خودتو محک بزن و به سمت ترس هات برو.
اگر به تته پته افتادی ، جمعش کن (حرفتو دوباره و درست بیان کن) . نگو دیگه تموم. برای همه پیش میاد برای همهه.
قضاوت هیچکس جز خودت و خدات مهم نباشه برات.
اونا هیچ جای زندگیت نبودن و نیستن و نخواهند بود. خودتو بروز بده. خود واقعیتو بروز بده و نگران نباش . هیچ کس کامل نیست و تو به نوبهی خودت به خاطر حقیقت وجودیت با ارزشی و حق شنیده شدن داری❤️