2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 861746 بازدید | 41953 پست
البته یه پسر ده ساله هم دارم اما چه کنم شوهر بچه دوست و خانواده شوهر پرجمعیت، منم فقط دو تا دارم، ال ...

فولی بالغ سایزش از ۱۸ ب بالاست.بچه دومت چند سالشه؟ دوستدمنم دخترش کلاس اوله برا بچه دوم چند ماه تو اقدامه هنوز نگرفته عجله نکن دختر خالم برا بچه دوم ۶ یا ۷ ماه تو اقدام بود نتیجه نگرفت بعد دکتر داروی تقویتی بش داد نتیجه گرفت

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرم 10 ساله و دخترم 16 ماهه 🥴

آخه من اصلاً برای بارداری های قبلیم هیچ مکملی نخوردم حتی اسید فولیک به خواست خدا بدون هیچ انتظاری باردار میشدم 🥺 برای این یکی گفتم چون شیر میدم زیر نظر یه دکتر باشم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد، وقتی رفتم آزمایش و سونو نوشت، نتیجه سونو رو که بردم گفت فولی بالغ نداری و دارو مکمل داد ولی دو ماه اول جز اینکه پریودی منو که عین ساعت ماه به ماه به موقع میشد بهم زد و چاقم کرد هیچ نتیجه ای نداشت، این ماه لتروزول داد و روز 11 پری سونوگرافی نوشت که 2 تا فولی به سایز 18 و 20 داشتم، گفت عالیه آمپول داد همون روز دو تا رو زدم و گفت همون شب تا دو شب بعدش اقدام داشته باش، که الآن حدود 10 روز از تزریق آمپول گذشته که جز درد زیر شکم و کمر هیچ حس دیگه ندارم هر لحظه فکر میکنم پریود شدم😭 یعنی این ماه امیدی هست؟؟

پسرم 10 ساله و دخترم 16 ماهه 🥴

خدا حفظشون کنه.شما وثتی پریود میشی روزای ۱۲ سیکلت تا ۱۸ سکلت یه روز در میان اقدام داشته باشی شانس بارداریت زیاده بعدش بهتره تا آخر سیکلت دیگه اقدام نداشته باشی.البته اینم بگم بعضی خانما تا بچه شیر میدن باردار نمیشن من و خانواده مادریم اینجوریم بعد اینکه بچه از شیر می گیریم فوری باردار میشیم شاید شمام اینجور باشی  

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
آخه من اصلاً برای بارداری های قبلیم هیچ مکملی نخوردم حتی اسید فولیک به خواست خدا بدون هیچ انتظاری با ...

شما ۴ روز دیگه می تونی بیبی چک بزنی انشالله براتون مثبت باشه

خدا حفظشون کنه.شما وثتی پریود میشی روزای ۱۲ سیکلت تا ۱۸ سکلت یه روز در میان اقدام داشته باشی شانس با ...

ممنون گلم که جواب دادی🙏 خیلی دعام بکن💕

خودتون چند تا بچه دارید😀 البته اگه دوست دارید جواب بدید🤓

شما ۴ روز دیگه می تونی بیبی چک بزنی انشالله براتون مثبت باشه

💕❤️❣️ 

یه سؤال اثر آمپول تا چند روز هست🤔 من داخل همین تاپیک دیدم خیلی ها تا 14 روز بعد تزریق، بیبی چک هاشون مثبت میشده و البته باردار هم شدن، اما من  ۷ روز بعد تزریق، منفی بود 🤨😭

آیا خیلی زود بی بی چک زدم؟؟ یعنی اثر آمپول اینقدر زود از بین رفته؟؟ یا واقعا باردار نشدم؟؟ چقدر انتظ ...

تا ۱۴ روز تو بدنته قبل اون جوابش کاذبه بعد ۱۴ روز بزن هرچی باشه همونه.من ۴۰ سالمه یه دختر دارم دیروز دو سالش شد این ماه تو اقدام بودم برا دومی آخه دخترم خیلی تنهاست همش مجبورم ببرمش خونه این و اون ک یکم بازی کنه باشون اونجام اونقد بش میگیم نکن دست نزن بشین پاک عصبی میشه برا همین گفتم یه هم‌بازی براش بیارم ولی فک کنم شوهرم کلک زده و ادا در آورده ک تو اقدام بوده آخه الان پریود شدم خودمم ب رفتارش شک داشتم خودشم دوستداره بچه دارشیم باز ولی از درد سرش می ترسه آخه من سر دخترم حاملگیم خیلی بد بود همش بیمارستان بودم آخرشم نتونستم طبیعی زایمان کنم سزارین شدم

تا ۱۴ روز تو بدنته قبل اون جوابش کاذبه بعد ۱۴ روز بزن هرچی باشه همونه.من ۴۰ سالمه یه دختر دارم دیروز ...

😳 ان شاء الله خیره، ماه دیگه نا امید نشو، با شوهرت صحبت بکن و قانعش بکن😔 مردها بعضی وقتا کارهای عجیبی  میکنن!!

تا ۱۴ روز تو بدنته قبل اون جوابش کاذبه بعد ۱۴ روز بزن هرچی باشه همونه.من ۴۰ سالمه یه دختر دارم دیروز ...

راستی تولد گل دخترت مبارک باشه، هزار ساله ان شاء الله ❤️💕،، گفتید 40 ساله هستید؟؟ پس تقریباً هم سن هستیم 😀

ببخشید یه سؤال، من هنوز تا پریودیم ۱۰ روز وقت دارم، یعنی هنوز مشخص نیست که باردار باشم یا نه، از دیروز به شدت سرماخوردم و گلودرد شدید شدید دارم، گوش درد و... 

یعنی خوردن آنتی بیوتیک مثل آموکسی سیلین خطر داره؟؟  شما میدونید؟؟؟؟