2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862111 بازدید | 41961 پست

سلام خانم های گل ممکن هست تخمک گذاری تا روز هیجدم اتفاق نیفتاد باشه.

ماه قبل در سونو روز چهاردهم آزاد نشده بود

اما این ماه من روز یازدهم یا دوازدهم بود که  یه ساعت  درد در پهلو داشتم  بعد خوب شد و تا امشب که هبجدهم هست هیچ علایمی ندارم هیچی 

یعنی ان درد  همان تخمک زودتر آزاد  شده  

دکتر  داروها  جدید داد و میزان مصرفم بالا برد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من جمعه ظهر ، حدودا ده روز زودتر از موعدم اورژانسی سزارین شدم و خدا رو شکر دخمل نازم اوم ...

سلام عزيزدلم بسلامتي🥰

قدم نو رسيده مباركتون باشه❤️

اميدوارم از اين به بعد فقط حس و حال خوب تووخونتون جاري باشه و سلامت باشين🥰

سيما جان چرا اورژانسي؟؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام دوستان من جمعه ظهر ، حدودا ده روز زودتر از موعدم اورژانسی سزارین شدم و خدا رو شکر دخمل نازم اوم ...

به به بسلامتی عزیزم. تبریک میگم💖 قدمش برات پر از خیر و سلامتی و شادی باشه الهی😘😘الهی شکر ک هر دو سالمین🤲🏻🧿✨❤️

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨
سلام خانما خوبید؟ من امروز 16 روز بعد از هاش سی جی بی بی زدم منفی شد. سه روز هم هست از موعدم گذشته ...

سلام ب روی ماهت. نه عزیزم هر پریود نشدن و عقب افتادنی لزوما کیست نیست من سابقه داشتم دوهفته دیرتر پریود شدم با وجود امپول. و اینکه زمانیم ک باردار شدم ماه بعد از امپول زدنم بود ک رفته بودم برای استراحت دارویی. پریودم عقب افتاد بیبی زدم منفی بود. دو باره چند روز بعد زدم مثبت شد😍 صبر کن چند روز دیگه ان شاالله ک بارداری. 🤲🏻🧿

سلام غزال جون خوبی؟ پسر گلت خوبه؟ متاسفانه امرپز صبح روز 19 امپول و 4 روز از موعدم گذشته لک دیدم. ...

فداتشم قشنگم خوبیم😘 اشکال نداره مامان قشنگ توکلت ب خدای مهربون باشه. ان شاالله بهترین زمان ممکن با خیر و صلاح خدا باردار میشی و خوشحال🤲🏻🧿الهی آمین❤️

سلام عزیزم قدم نو رسیده ات مبارک انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر شه و ب ناز پدرو مادرش بزرگ شه

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
فداتشم قشنگم خوبیم😘 اشکال نداره مامان قشنگ توکلت ب خدای مهربون باشه. ان شاالله بهترین زمان ممکن با ...

سلام غزال جون خوبی پسرت خوبه؟ چ خبراز بچه داری؟ گل پسرت آرومه اذیتت نمیکنه؟ عکس جدید ازش بذار ببینیم وروجک خاله رو 

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام عزيزدلم بسلامتي🥰قدم نو رسيده مباركتون باشه❤️اميدوارم از اين به بعد فقط حس و حال خوب تووخونتون ...

سلام عزیزم 

ممنونم سلامت باشی قشنگم 🙏 اگه ببینی داداشاش چقدر ذوقشو میکنن ، همش بالا سرش نشستن و نازشو میکشن 

والا من صبح جمعه تو رختخواب بودم یه دفعه خونریزی کردم ، روز قبلش هم شکمم چند ساعتی یه بار سفت و شل میشد که دکتر گفت یکی از علائم زایمان بوده ، بعد از خونریزی هم علاوه بر سفت شدن شکمم درد زیر دل و کمر هم داشتم تا حدودی ، دیگه دکتر گفت باید اورژانسی سزارین بشی 

مامان دایان خودت چطوری هفته چندمی به سلامتی ؟

سلام امروز بیست و یک پریودی هستم دل درد خیلی شدید دارم گاهی حالت تهوع 

و کمی کمر درد 

چند روزه درد های پریودی دارم  احساس پریود شدن 

ماه قبل دل درد نداشتم اما کمر درد شدید پریود شدم

ممکن هست اینها علایم پیش از پریود باشه و با داروهای بارداری  اثر نکرده باشه

سلام دوستای گلم خوبیدچه حال چ خبر سیماجون تبریک میگم قدم گل دخترت مبارک باشه مامان دایان عزیز در چ حالی کی ب سلامتی زایمان میکنی،غزال جانم تو خوبی ایلیا جان خوبه چمیکنی با بچه داری،من ک حسابی سرم شلوغه وقت سرخاروندنم ندارم🙃

❤️خدایا شکرت❤️