2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862411 بازدید | 41963 پست
مرسی فداتشم ن زیاد ولی خب کلا رسیدگی ب نوزاد شب بیداریای زیادی داره

بهتون تبریک میگم انشالله قدمش واستون پرازخیرو برکت و سللمتی باشه

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم انشالله ک روزی خودتم شه این دفعه تو بیای حبر مادر شدنتو بدی از خودت چ خبر تو اقدامی؟

سلام قشنگم خوبی ماشااالله قربون این دختر نازت چقه جیگره ماشاالله  خدا حفظش کنه برات مرسی ارامیش عزیزم از دعا خیرت والا نمیدونم فک کنم خدا باهام قهره به من نگاهی نمیکنه     عزیزم ما درگیر همسرم همسرم ازمایشاتش خوب نیست حتی میگفتن برای ای یو ای هم مناسب نیست  دیگه دو ماه پیش دکتر بهش دارو 3 ماهه داده ماه دیگه باید بریم ازمایش بده مجدد انشاالله که جواب داده باشه    خودم که دیگه کلا هیچکاری انجام نمیدم هیچ دارویی هم نمیخورم  خسته شدم دیگه ازمایش و سونو ایناهم نرفتم دفعه اخر گفته بودن خودت تنبلی جزئی داری بیماری خاصی دیگه ای ندارم فقط تو کار همسر موندم 3.4 تا دکتر عوض کرده واریکوسل خفیف داره نمیدونم چرا میگن عمل نکنه درصورتیکه خیلیا واریکوسل عمل کردن خوب شدن اما چنتا دکتری که رفتیم میگن واریکوسل خفیفه نیاز به عمل نیست اما شوهر من چرا پس ازمایشاتش اینجوریه قبلا خیلی بهتر بود انگاری هرچی دارو میخوره بدتر میشه  نمیدونم صلاح خدا چیه  

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم

سلام به همگی . صفحه های اول این تاپیک رو خوندم دیدم همه میگفتن پر برکته و همه هم شکرخدا ازمایش هاشون مثبت شد گفتم منم یه نظری اینجا بزارم تا شاید منم مثه خانمای دیگه جوابه ازمایشم مثبت بشه به امیدخدا .منم این ماه دوتا امپول اچ سی جی زدم انشالله که منم بی بی چکم مثبت بشه و از ذوق روی پاهام بند نشم .به امید اون روز .راستی شیش روز به موعدم مونده .اگه کسی نوشته هامو میخونه لطفا واسم دعا کنه❤ مرسی 

سلام قشنگم خوبی ماشااالله قربون این دختر نازت چقه جیگره ماشاالله خدا حفظش کنه برات مرسی ارامیش عزیز ...

سلام عزیزم درکت میکنم سخته این روزا براتون.شوهر منم واریکوسل خفیف داشت سه ماه خودم عین بچه قرص مینداختم تو دهنش ویتامین ای و سی رو هرروز بخوره ویتامین دی ۵۰۰ رو هفته ای یه بار بخوره البته ب جا ویتامین امگا بخوره عالیه اصلا دوش آب داغ نگیره تو دستشویی هم خودشو فقط با آب سرد بشوره لباس زیرش باید گشاد و نخی باشه هرشب یه بطری یخ بش بده نیم ساعت بذاره رو بیضه هاش براش عالیه ببخش رک گفتم و بعدش روغن زیتون بش بده نیم ساعت باید ماساژ بده شوهر من اوایل خیلی مقاومت میکرد ولی وقتی حال خرابی منو می دید کوتاه اومد و انجام میداد خودم هرشب براش دمنوش جیسینگ و خرنوب درست میکردم و مجبورش میکردم میخوردو ماه آخر یه بسته قرص اسپریژن اگ اشتباه نکنم خورد البته موقع اقدام همیشه من بش استرس میدادم ک اگه این ماهم نشه چی اونم ناخودآگاه ذهنش درگیر می شد ولی ماه آخر همه چیزو سپردم بخدا و ریلکس بودیم جفتمون و نتیجه گرفتیم انشالله ب لطف خداهم برای شما نتیجه بده و مادر شی

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام به همگی . صفحه های اول این تاپیک رو خوندم دیدم همه میگفتن پر برکته و همه هم شکرخدا ازمایش هاشون ...

انشالله ک مادر شی عزیزم هم شما و هم بقیه خانمای منتظر

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
حتما عزیزم🙏ایشالا جفتمون باهم مثبت میشهخسته شدم از دارو و دکتر و امپول و... 🥲🙂

عزیز دلم من هفته ۳۰ بارداری هستم برام دعا کن این چند هفته هم به خیر و خوشی بگذره و به موقع زایمان کنم 

شما هم انشالا همین ماه نتیجه بگیرین و دلتون شاد بشه 🙏

سلام عزیزم درکت میکنم سخته این روزا براتون.شوهر منم واریکوسل خفیف داشت سه ماه خودم عین بچه قرص میندا ...

قربونت برم ممنون ازت عزیزم حتما این ماه کاراییکه گفتی انجام میدم ،ارامیس جون دیگه یعنی شما همسرتون عمل نکردن  ؟  

منم  مامان میشم    خدایا بهت ایمان دارم مثل همیشه  خدایاشکرت تحویل سال 1403 نینی خوشگل وسالم تو دلم دارم