2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چطوریه؟

نماز حاجت روز پنجشنبه

توصیه موکد آیت‌الله بهجت قدس‌سره به اطرافیان جهت خواندن این نماز

آیت‌الله بهجت قدس‌سره اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز حاجت روز پنجشنبه توصیه می‌کردند و می‌فرمودند: «آیت‌الله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را می‌خواند، هدیه‌ای برای او می‌رسید».

شیوه خواندن نماز از کتاب جمال‌الاسبوع سیدبن‌طاووس:

چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)

در رکعت اول بعد از حمد ۱۱ بار سورۀ توحید

در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱ بار سورۀ توحید

در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱ بار سورۀ توحید

در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱ بار سورۀ توحید

بعد از سلام نماز دوم ۵۱ بار سورۀ توحید

۵۱ بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند

و سپس به سجده برود و ۱۰۰ بار «یاالله، یاالله» بگوید و هرچه می‌خواهد از خدا درخواست کند.

پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود:

اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود می‌شود؛ نزول باران را بخواهد به‌یقین باران نازل می‌شود؛ همانا هیچ‌چیز مانع میان او و خداوند نیست؛ خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب می‌کند.

برگرفته از کتاب بهجت الدعا، ص٣٨٠

فقط گلم دقت کن که تا قبل از غروب آفتاب بخونیش حتما

اللهم عجل لولیک الفرج

میشه با ناخن کاشت نماز خوند؟

یعنی واقعا خدا ب این موضوع گیر میده اخه؟

من خیلی دوس دارم بخونم

ولی تنها بخاطر این موضوع تا الان نخوندم

و اینکه نماز شب چطوریه؟

تو رو من من تو رو ، تورو خدا خود خدا می‌دونه ک من تو رو ، تو رو من من تو رو ، تو رو من من تو رو ، تورو خدا خود خدا می‌دونه ک من تورو ، تو رو من من تو رو ،تو رو من من تورو ، دوسسسس دارمتتتتتتتت💃🏻🎀(امضای بهتری ب ذهنم نرسید ، بوس)

نمیشه خوند با کاشت

شما میگید چطوریه لطفا؟

تو رو من من تو رو ، تورو خدا خود خدا می‌دونه ک من تو رو ، تو رو من من تو رو ، تو رو من من تو رو ، تورو خدا خود خدا می‌دونه ک من تورو ، تو رو من من تو رو ،تو رو من من تورو ، دوسسسس دارمتتتتتتتت💃🏻🎀(امضای بهتری ب ذهنم نرسید ، بوس)

میشه با ناخن کاشت نماز خوند؟یعنی واقعا خدا ب این موضوع گیر میده اخه؟من خیلی دوس دارم بخونمولی تنها ب ...

من‌سه چهار سال کاشت داشتم یه هفته رفتم کاشت رو‌برداشتم و باعشق وعلاقه ی زیاد سر ساعت نمازم میخونم و آرامش گرفتم صبح ها وقتی ازخواب بیدار میشم واسه نماز خیلی حس قشنگیه.من نظرم اینه باکاشت اصلا قبول نیست مرجع تقلیدک رهبرمعظم هست و‌گفتن باکاشت غسل ووضو باطله

من‌سه چهار سال کاشت داشتم یه هفته رفتم کاشت رو‌برداشتم و باعشق وعلاقه ی زیاد سر ساعت نمازم میخونم و ...

ای بابا🤕

2810