2777
2789
چشم من هم دعا می کنم، الهی به هر چی دوست داری برسی ، اسمم غزاله است اسم شما چیه

برای خوشبختی مبینا دعا کن فقط برای اجابت دعا نماز شب عالیه حتی اگه شده سبی دو رکعت ۴۰ دقیقه قبل اذان صبح و بعدش استغفار ودعا

از ۱۲ تا اذان صبح ولی میگن نزدیکای اذان صبح دعا بهتر قبول میشه من خودم ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح پا م ...

عزمزم ۱۱ رکعت رو کامل میخونی؟؟ 

من گاهی وقتا خسته م نشسته میخونم، شما چطور؟

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزم ۱۱ رکعت رو کامل میخونی؟؟ من گاهی وقتا خسته م نشسته میخونم، شما چطور؟

نه من ۱۱ رکعت نمیخونم کمتر میخونم چون من نذر کردم انشالله همیشه بخونم بنابراین کمتر نذر کردم که بتونم همیشه بخونم

یه چیزی بگم ؟؟؟

سعی کن حتی اگه غرق در مشکلات هم بودی گاهی فقط بخاطر خدا کاری انجام بدی 

مثل نماز شب 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
2805

میشه هرکی نماز خوند برای ازدواج موفق آتنا هم دعا کنه.ممنونم ازتون. الهی نمازتون چراغ راه دنیا و آخرتتون بشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
نه من فقط شفع و وتر رو میخوندم بعدشم دعای عهد و زیارت عاشورا

من فقط وتر بلدم میشه شفع رو بگی چن رکعته

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
من یه مدت خوندم و متاسفانه نخوندم دیگه. می دونی که توی قنوت نماز شب مستجبه نام چهل تا مومن از دنیا ر ...

واقعا باید چهل نفر مرده رو نام ببریم

من چند ماهه دارم پس اشتباهی میخونم اسمهای آدم زنده ها رو میگم منیا خدا پس هوینه حاجت نگرفتم؟

دو رکعت تو یه رکعتش حمد و ناسرکعت دوم حمد و فلقبقیشم مثل نماز صبح

ممنون عزیزم 

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

نذر نمک

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

واقعا باید چهل نفر مرده رو نام ببریممن چند ماهه دارم پس اشتباهی میخونم اسمهای آدم زنده ها رو میگم من ...

نه فرقی نداره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
من فقط وتر بلدم میشه شفع رو بگی چن رکعته

تو نت بزن نوشته ..رکعت اول حمد و توحید و ناس و رکعت دوم حمد و توحید و فلق 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2810