2777
2789

ولی بابام چون خادم امام حسین و امام رضا بود و نماز شب خون بود

البته گناه هم زیاد داشت ها

فوت شده تو خواب گفتا بابت گناهاش اذیتش، می کنند

ولی بابت ثواباش می تونه تو خواب بهم هشدار بده 

چطوری؟

حاجتت چيه بهم بگو منم برادر كوچيك شما

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک دعا بگید نماز شب می، خونم شیطون منو نترسونه

می خونم مثلا صدا خر خر میاد 

یا صدا از اشپزخونه 

جوری می ترسونن منو جرعت نکنم بخونم

ولی سجاده بابام که فوت شدع روش، نماز می خوند بو عجیبی میده بو عطر نیس

همراه با تلاشت خدا هواتو داره ها

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

اره در جا می گرفت🤣

ولی اون دنیا همزمان پاداش و مجازات میشع بابام

فهمیدم خدا نه گناه بی مجازات می گذاره نه ثواب رو 

و بابام از وقتی مرده بیشتر وقتی زنده بود حواسش بهمه

روی سجادش نماز می خونم بو عجیبی دارا بو عطر نیست دختر عمم گفته بابام از کربلاا بهش، تسبیح تربت داده بو خوبی داره با اون ذکر میگه

من واقعا واس خدا می خوندم ولی بابام واس حاجت نه خدا

ولی شبطون جوری زهره ترکم کرده می ترسم بخونم

مثلا نماز شب خوندم خواب شیطون دیدم می خواد س، ک س کنه 

یا دل درد شدید می گیرم بعدش

یا تو خواب شیطون بهم حمله می کنهـ

بار اخر خود ابلیس و حس کردم 

یعنی نماز شب می خونم شیطون بد تلاش، می کنه نتونم کلی متاسفانه موفق شده چون مثل سگ می ترسم

من واقعا واس خدا می خوندم ولی بابام واس حاجت نه خداولی شبطون جوری زهره ترکم کرده می ترسم بخونممثلا ن ...

یه چیزی بگم؟

اجازه ندید که شیطان بهتون غلبه کنه 

برای ترستون فقط به خدا توکل کنید چون خدا خودشون فرمودند که تنها کسی که میتونید بهش توکل کنید منم 

اینجوری با ترستون باعث میشید که شیطان به خواسته برسه اما اگر ادامه بدید مطمعن باشید که شما تحت نظر و مراقبت خدا هستید جان دلم 

از همین امشب به نظرم شروع کنید دوباره من این نماز برام ارزوعه🥲 

معلومه نمازتون مورد قبول خدا میشه که اینجوری شیطان رو برانگیخته می‌کنه پس باید با قدرت بیشتری ادامه بدید و با ذکر و دعا و صلوات ترستون رو از بین ببرید 

بخونید و صبوری کنید توروخدا :)

یهو به دلم افتاد بگم بهتون🥺

ببین باد صبا نصب کن بعد هر موقع اذان گفت زودی بلند شو فکر نکن که خسته ای و بی حوصله و..

نصب کردم اما صداش رو قطع کردم میدونید وقتایی که سجده میکنم حس سبکی که همه میگن بهم دست نمیده و سرم درد میگیره همچنین حواسمم خیلی پرت میشه سرش 

خیلی دلم میخواد بخونم و نماز شب بخونم و برای اموات دعا کنم چون اونا دستشون از این دنیا کوتاهه و به دعای ما محتاجن🥲

2810