2777
2789

برا منم دعا میکنی؟؟؟/اسمم فاطمه هست

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

التماس دعا برای دوست عزیزم 

@english    

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
2805

ان شاءالله که شما هم حاجت روا باشید. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
مرسی عزیزم که با یادمی🌹

قربانت 💗🍃

سلام به استارتر و همه دوستان. 

در یک تایپک دیگه ی یسناسادات خانم کامنت گداشتم. 

از شهریور سال گذشته نمازشب خوندم به مدت یکسال، برای حاجتی که ۶ سال زحمت هم همراهش کشیدم. ولی نشد که بشه، حالم بی نهایت بد بود، وضعیت روحی افتضاح، فکرمیکردم هیچوقت خوب نمیشم. ولی نمازشب از زمین بلندم کرد.یادش بخیر. از ته دل گریه میکردم تو قنوت و بعدش. حالم خوب شد. آرامش گرفتم، سرنوشت تلخمو پذیرفتم. از حاجت خودم فاصله گرفته بودم و واقعا از ته دل برای خود خدا میخوندم، یعنی میخوندم که با هم حرف بزنیم، چون پر از حرف و خواهش بودم. ولی خیلی خیلی طول کشید تا باورم شد خدا حاجتمو نمیده، وقتی دیگه فهمیدم خدا قرار نیس حاجتمو بده، باز خوردم زمین، اینبار محکم تر و با حال روحی به مراتب بدتر. تو امتحان خدا شکست خوردم، ناامید شدم و دیگه توانم اجازه نداد . بعد یکسال و اندی یکشب دیگه خواب موندم و بعدشم عادت ماهانه های طولانی و دیگه تا الان خدا توفیق نداد بخونم. حق داره. ازم رنجیده. 

یکبار پارسال ۵ بهمن ماه درست چند لحظه قبل بیدار شدن برای نمازشب ، درست چندلحظه قبل اینکه ساعت زنگ بخوره و بیدار بشم، یه صدایی بهم گفت" ما تو را بخاطر همت بالایی که داشتی یه مقصود می رسانیم" و بعدش ساعت زنگ زد و بیدار شدم. نمیدونم چی بود. مدتهاااا منتظر بودم تا به مقصود برسم. ولی نرسیدم، بجاش فقط دور و دورتر شدم. 

الان با خوندن تاپیک ها میخوام بگم منم از خدا رنجیدم. شما که نمیدونید که چقدر دعا و چند سال چه نذر و چله هایی گرفتم، شاید بگید به صلاحت نبوده و پافشاری نکن. ولی من از خدا انتظار داشتم یا حاجتمو بده یا دلمو بکنه و آزادم کنه و مطمئنم کنه صلاحم در اون نیست. ولی خدا لیاقت هیچکدومشو بهم نداد. اصلا نگاهم نکرده انگار. 

ولی من بازم دلم گرفته و میخوام باهاش حرف بزنم. دعا کنید خدا بازم بیدارم کنه. اگر او نخواد هیچ جوری آدم بیدار نمیشه و نمیتونه بخونه. 

من یبار خوندم ازمرگ حتمی نجات پیدا کردیم نماز شبم تموم شد نیم ساعت بعدش …..خدایا شکرت

روایت داریم هروقت نماز شب خوندی بدون اونروز گناه نکردی

تو زندگی خیلی خیلی تاثیرداره قرآن خوندن هم اینطوری خیل عالی خیلی خیلی هرشب یه صفحه بخون بخواب بعضی وقتها تونستی زیادتر هم تو یسال ختم قرآن داری هم زندگیت اصلا زیرورو میشه

یازده رکعت خوندم تو اون تایم به هرچی که میخواستم از خدا رسیدم درواقع بهترشو داد قبولی تو یه ازمونی ک ...

قبول شدن ازمون کنکور بود ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

قبول شدن ازمون کنکور بود ؟

کنکور هم بود، یه ازمون دیگه هم بود

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
کنکور هم بود، یه ازمون دیگه هم بود

نتیجه داد؟؟؟ خیلی تاثیر داره برای کنکور ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نتیجه داد؟؟؟ خیلی تاثیر داره برای کنکور ؟

بله برای من نتیجه داد

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
2810